GASTRO

Wok'n'walk odsad u novom cool prostoru

Zavirite u novi prostor poznatog kineskog bistroa u centru Zagreba
WOK'N'WALK
Zagreb u zadnjih nekoliko godina proživljava pravi gastronomski procvat, a od ove jeseni centar grada postao je bogatiji za još jednu nezaobilaznu destinaciju. Već dobro poznato odredište ljubitelja egzotičnih okusa - Wok'n'walk, čiji je koncept poslovanja do sad uključivao samo naručivanje za van, dobio je novu adresu.

Naime, u neposrednoj blizini mnogima omiljenog Evergreen sushi bara, na adresi Ilica 60 moći ćete u miru pojesti svoje ukusno jelo iz woka, u novootvorenom prostoru koji odiše minimalizmom i elegancijom, obogaćen prirodnim elementima i bojama te drvenim namještajem.

WOK'N'WALK
walknwalk
WOK'N'WALK
Majstori tradicionalne kineske kuhinje s dugogodišnjim iskustvom - Yao Pan Deng i Fan Fan Yao i dalje će pripremati svoja jedinstvena jela kao što su: rezanci s junetinom i brokulom, patka u szechuan umaku te wok s kozicama i brokulom. Ono što Wok'n'walk jela čini neodoljivima su najkvalitetnije namirnice, koje se svakodnevno nabavljaju od domaćih proizvođača. Jedna od posebnosti ovog mjesta svakako je i mogućnost dostave koja obuhvaća centar i Trešnjevku, a uskoro će biti dostupna i na Jarunu i Novom Zagrebu.

WOK'N'WALK
WOK'N'WALK
walknwalk
Uz telefonsku narudžbu na broj: 099/7761163, dostava se može naručiti i direktno putem službene web stranice: https://www.wokandwalk.hr/, gdje se, uz narudžbu, mogu osvojiti i vrijedne nagrade. Ne sumnjamo kako će ovaj šarmantni kineski bistro svojim novim izdanjem nastaviti osvajati srca i nepca svojih obožavatelja, ali i onih koji će to tek postati.

WOK'N'WALK
WOK'N'WALK
WOK'N'WALK

WOK'N'WALK
WOK'N'WALK
Foto: Sara Dombre
Objavljeno: 09.09.2016. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p