GASTRO

Zagreb bogatiji za novi wine bar

Otvoren Oxbo Wine bar u sklopu hotela DoubleTree by Hilton Zagreb
Oxbo Wine bar  
Ovaj je vikend hotel DoubleTree by Hilton predstavio novootvoreni Wine bar Oxbo koji predstavlja savršen dodatak vrhunskom Oxbo restoranu. Povodom otvorenja bara s vinskim konceptom održan je nastup violončelistice Ane Rucner koja je sve okupljene počastila s nekim od najcijenjenijih klasičnih komada svih vremena u modernom obliku, poput Ode radosti

Program je vodila predivna Mia Kovačić, a u nastupu Ane Rucner uživali su svi okupljeni, kao i brojni poznati poput Tihane Harapin Zalepugin, Damira Škare, Mirjane Mikulec, Gorana Šprema, Vlade Kalembera, Vanje Mamić, Suzy Josipović Redžepagić, Sarah Josipović, Sonje Kovač, sportaša Filipa Grgića i drugih.

Vrhunska domaća vina prezentirala je profesionalna enologinja Eva Krišto, romantičnim ambijentom dominiralo je više od tisuću svijeća, a za opuštenu atmosferu pobrinule su se poznate hrvatske vinarije. Zagreb je otvorenjem Oxbo Wine bara dobio novo mjesto za uživanje u čaši vina, a obzirom da se nalazi uz jedan od najboljih zagrebačkih restorana s vrhunskom kuhinjom, Oxbo restorana, sigurni smo da će mnogi ovdje rado provoditi vrijeme.
 
Oxbo Wine bar  
Oxbo Wine bar  
Oxbo Wine bar  
Oxbo Wine bar  
Oxbo Wine bar  
Oxbo Wine bar  
Oxbo Wine bar  
Foto: PR
Objavljeno: 15.02.2016. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p