GASTRO

Zagreb je bogatiji za novu gastro adresu

Otvara se drugi Umami restoran
umami 
Umami putovanje koje je započelo 2013. godine, kada se otvorio prvi restoran, nastavlja se u obliku sjajne gastro priče. Otvaranje drugog restorana je, naime, zakazano za nadolazeću subotu, 10. listopada 2015.

Svjesni da njihova vizija o stvaranju prepoznatljivog brenda koji će integrirati čitav niz sadržaja u živote svojih korisnika nije ostvariva preko noći, malim, ali odlučnim koracima koračaju svijetom gastronomije. Na tom putu grade svoje iskustvo, uče na ponekim greškama i konstantno teže napretku. Iz toga je proizašao skok u novo iskustvo, otvorenje drugog Umami restorana.
 
umami 
Novi restoran nalazi se u zagrebačkom naselju Vrbani, na Horvaćanskoj cesti 75, i u njega je uloženo puno truda, s ciljem stvaranja prostora koji bi svaki gost percipirao kao dobro znan, ležeran restoran. Posebno osmišljena instalacija, koja je zbog primamljivih boja i intrigantnog dizajna odmah zamjetljiva, služit će kao svojevrsni informativni kutak u kojem će gosti moći saznati pokoju informaciju o hrani, začinima i umami okusu općenito. To je ujedno i jedan od načina na koji će autori hraniti znatiželju gostiju, što je i slogan koji prati njihov koncept. Kuhinja je postavljena u centralnom dijelu i okružena je šankom koji će služiti kao mjesto gdje će gosti moći promatrati kako se pripremaju njihova jela te zatim u istima i uživati.

Za neodoljiv izgled prostora, koji predstavlja ideju Umamija u punom smislu, zaslužna je agencija Brigada, koja je osim spomenute instalacije dizajnirala i Umamice, neudobno-udobne stolice koje krase novi prostor.
 
umami 
umami
U ponudu jela će se, osim standardne ponude kakva je i u Skalinskoj ulici, periodično uvoditi novo osmišljena jela, od kojih su neka već u pripremi. S obzirom na to da smo svi danas pretrpani obavezama, a vrijeme nam je ograničeno, Umami se trudi ponuditi što bržu i jednostavniju uslugu. Iz tog razloga naručivanje hrane i naplata vrši se na šanku, a unutar prostora postavljena je i velika vitrina koja će sadržavati svježe pripremljene jela i proizvode, spremne za ponijeti.
  
umami 
 
umami 
umami 
   
umami
 
Foto: PR
Objavljeno: 07.10.2015. u 12:06
Tagovi: Zagreb, restoran

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p