GASTRO

Zagreb je dobio novi sushi restoran koji će vas oduševiti svojom ponudom i prekrasnim uređenjem!

Japanska oaza koju morate posjetiti

Japanska kuhinja, a posebice popularni sushi, u posljednjih je nekoliko godina postao jedna od uvjerljivo najtraženijih jela u gradu, a s obzirom na to naš Zagreb itekako dobro osluškuje gastro želje svojih građana i posjetitelja, nije nas nimalo iznenadila vijest o otvorenju još jednog sushi restorana kojeg jednostavno morate posjetiti!

Smješten na Kennedijevom trgu na adresu Svetice 24/1, novootvoreni Sushi & Wine restoran imena Cunami oduševit će vas na prvi pogled svojim uređenjem u modernom, japanskom stilu i nezaobilaznim, prirodnim ''sakura'' detaljima koje cijelom prostoru daju jedan poseban šarm! Estetika je u Cunamiju vrlo važna, bilo da se radi o samom uređenju ili o jelima koja zaista izgledaju prekrasno, stoga će baš svaki posjet ovom mjestu biti jedno cjelokupno, posebno iskustvo kakvo još niste doživjeli u japanskim restoranima na koje smo navikli. Ipak, najveća pažnja definitivno je posvećena tradicionalnoj kuhinju i meniju na kojemu ćete pronaći zaista raznovrsan izbor sushija, ali i drugih azijskih delicija.

Valja istaknuti kako se riba u restoranu nabavlja od domaćih proizvođača, a osim tradicionalnih miso i crab juhica, predlažemlo da kušate ručno pripravljenu gyozu kja nam se posebno svidjela, baš kao i popularni Cunami Agemaki - kombinacija tune, lososa, kozica i tempuri s posebnim, unikatnim umakom! Čitav meni potpisuje chef. Sularte koji dolazi s Filipina i koji je u Zagreb donio pregršt iskustva koje je sakupljao u najboljim restoranima i hotelima koji poslužuju upravo azijsku kuhinju. Više informacija o restoranu potražite na službenoj stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.05.2022. u 13:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p