GASTRO

Zagreb je dobio novo mjesto na kojem možete uživati u ukusnoj hrani i koktelima!

Cosy uređenje i sjajna ponuda koju ćete obožavati!

Centar grada Zagreba ove jeseni i zime bit će drugačiji no prošlih godina. No, blagdanski duh zasigurno neće izostati. Na omiljenoj adventskoj destinaciji Europskom trgu našu će pažnju privući cozy oaza Nicos koje odiše posebnim šarmom. Spoj modernog uređenja u kojem se istovremeno osjećamo ugodno kao kod kuće te kreativnih gastro ideja doveo je do čarobnog višeosjetilnog putovanja.

Smješten u prekrasnom ambijentu najmodernijeg zagrebačkog objekta Ban centra, Nicos se ove zime izdvaja od ostalih. Naizgled ne tako velikih 60 m2 prostire se na dvije etaže okružene staklenim stijenama. Na samom ulazu u ovaj cozy bar pažnju zaokuplja šank presvučen u šarmantnu „školsku“ ploču na kojoj je ispisano najbolje od svakodnevne gastro čarolije za nepce. Prostorom dominiraju zemljane kombinacije drva, stakla i toplih tkanina, a osvijetljene stepenice i masivni drveni zid zaokružuju priču modernog dizajna koji prati svjetske trendove. Grijana drvena terasa koju krasi vrt od nekoliko vrsta cjelogodišnjeg zelenila naprosto oduzima dah te osvjetljenjem i blagdanskim lampicama ugodnih toplih tonova obećaje najljepši zimski ugođaj s obitelji i prijateljima.


Vrhunski izbor malih domaćih zalogaja koje sami možete kombinirati ono je što Nicos čini posebno zanimljivim. Tako uz svoje omiljeno piće možete isprobati bruschette s mozzarellom i rajčicom ili pak s hummusom, bučinim sjemenkama i dimljenim pačjim prsima. Tu su i tapenade od maslina, marinirani inćuni i ukiseljene lučice te pesto bosiljak, rikula, cherry rajčica i pršut. Ljubitelje club sandwich oduševit će kombinacija ciabatte, pesto bosiljka, mozzarelle, pršuta, rikule i cherry rajčica čiji čarobni okusi savršeno nadopunjuju ovu jedinstvenu višeosjetilnu priču.


Tu su i unikatni kokteli koji prate najnovije tehnike i stilove izrade ove vrste pića, a bogata ponuda mijenjat će se ovisno o sezoni i trendovima. Tijekom zimskih mjeseci tako možete izabrati između koktela kuće From Nicos With Love, Winter Highball, Sweet & Salty Fashion, Snowflake i brojnih drugih. Za ljubitelje bezalkoholnih napitaka, uz one klasične tu je nesvakidašnja vruća limunada ili pak čokolada s rumom i brojni drugi napitci idealni za obiteljska, prijateljska ili poslovna druženja svakog dana i večeri.

Foto: Filip Popović
Objavljeno: 24.11.2020. u 11:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p