Čini se kako je uz krošnje drveća i livade, s proljećem procvjetala i zagrebačka ugostiteljska scena. Naime, s današnjim je, posljednjim ponedjeljkom u mjesecu ožujku, glavni grad dobio svoju prvu 'omeleteriju'. Smješten u Boškovićevoj ulici 11, Eggspress je otvorio svoja vrata i zamirisao slasnim specijalitetima koji se baziraju na jajima. Simpatično mjesto u svojoj ponudi skriva mnoga jela i deserte koji u svojoj bazi imaju ovu osnovnu namirnicu, a doručak se nudi tijekom cijelog dana. Kušati se tako može Shakshouku, odnosno sočan umak od luka, rajčica i paprika u kojem se jaja poširaju, zatim je tu EGGocentric, sočan obrok od lagano prepečenog kruha, špinata (ili blitve), poširanih jaja i umaka holandez, kao i EGGShrooms, omlet od svježih jaja, s dodatkom gljiva, špinata (ili blitve), mladog luka i feta sira. Sladokusce će dodatno razveseliti samo jedan od mnogih deserata, fine šnenokle. U Eggspressu se jela mogu naručiti i samo s bjelanjkom, dok s vinske liste vlasnici preporučuju Korak, Sur lie Chardonnay/Matuško, Dingač/Clai, Ottocento/Tomac, Diplomat/Moët &Chandon. Ponudu možete bolje proučiti na Facebooku Eggspressa, a svratiti na svoj omlet definitivno možete već danas. M.M. Foto: Facebook
Do ukusnog kolača bez paljenja pećnice Oreo cheesecake: ukusni kolač bez pečenja za što slađi početak vikenda
Sladoledi u kojima će uživati svaki ljubimac! Sjajne vijesti! Ben&Jerry’s od sada u ponudi ima i sladolede za pse!
Poznati hrvatski chef pokrenuo je brend s nešto drugačijom filozofijom! Novi domaći brend u vaš dom donosi najukusnije delicije kojih se nećete moći zasititi!
Budimo #jednizadruge kupnjom domaće i ekološki uzgojene hrane! Ovih dana kupujemo banijske proizvode kako bi pridonijeli oporavku potresom ranjenim područjima!