GASTRO

Zagreb je dobio svoju prvu 'omeletteriju'

Cjelodnevni doručak u centru grada
Eggspress
Č
ini se kako je uz krošnje drveća i livade, s proljećem procvjetala i zagrebačka ugostiteljska scena. Naime, s današnjim je, posljednjim ponedjeljkom u mjesecu ožujku, glavni grad dobio svoju prvu 'omeleteriju'.


Smješten u Boškovićevoj ulici 11, Eggspress je otvorio svoja vrata i zamirisao slasnim specijalitetima koji se baziraju na jajima. Simpatično mjesto u svojoj ponudi skriva mnoga jela i deserte koji u svojoj bazi imaju ovu osnovnu namirnicu, a doručak se nudi tijekom cijelog dana.

Eggspress
Eggspress
Kušati se tako može Shakshouku, odnosno sočan umak od luka, rajčica i paprika u kojem se jaja poširaju, zatim je tu EGGocentric, sočan obrok od lagano prepečenog kruha, špinata (ili blitve), poširanih jaja i umaka holandez, kao i EGGShrooms, omlet od svježih jaja, s dodatkom gljiva, špinata (ili blitve), mladog luka i feta sira. Sladokusce će dodatno razveseliti samo jedan od mnogih deserata, fine šnenokle. U Eggspressu se jela mogu naručiti i samo s bjelanjkom, dok s vinske liste vlasnici preporučuju Korak, Sur lie Chardonnay/Matuško, Dingač/Clai, Ottocento/Tomac, Diplomat/Moët &Chandon. Ponudu možete bolje proučiti na Facebooku Eggspressa, a svratiti na svoj omlet definitivno možete već danas. 

Eggspress
Eggspress
Eggspress
Eggspress
Eggspress
Eggspress
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 27.03.2017. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p