Čini se kako je uz krošnje drveća i livade, s proljećem procvjetala i zagrebačka ugostiteljska scena. Naime, s današnjim je, posljednjim ponedjeljkom u mjesecu ožujku, glavni grad dobio svoju prvu 'omeleteriju'. Smješten u Boškovićevoj ulici 11, Eggspress je otvorio svoja vrata i zamirisao slasnim specijalitetima koji se baziraju na jajima. Simpatično mjesto u svojoj ponudi skriva mnoga jela i deserte koji u svojoj bazi imaju ovu osnovnu namirnicu, a doručak se nudi tijekom cijelog dana. Kušati se tako može Shakshouku, odnosno sočan umak od luka, rajčica i paprika u kojem se jaja poširaju, zatim je tu EGGocentric, sočan obrok od lagano prepečenog kruha, špinata (ili blitve), poširanih jaja i umaka holandez, kao i EGGShrooms, omlet od svježih jaja, s dodatkom gljiva, špinata (ili blitve), mladog luka i feta sira. Sladokusce će dodatno razveseliti samo jedan od mnogih deserata, fine šnenokle. U Eggspressu se jela mogu naručiti i samo s bjelanjkom, dok s vinske liste vlasnici preporučuju Korak, Sur lie Chardonnay/Matuško, Dingač/Clai, Ottocento/Tomac, Diplomat/Moët &Chandon. Ponudu možete bolje proučiti na Facebooku Eggspressa, a svratiti na svoj omlet definitivno možete već danas. M.M. Foto: Facebook
4 brza, jednostavna i nevjerojatno ukusna recepta koja morate isprobati FASHION.HR culinary diaries: Kako izgleda doručak u našoj redakciji?
Znamo kako zasladiti nadolazeći Dan zaljubljenih Ovog Valentinova uživamo u ukusnim tortama omiljene zagrebačke slastičarnice
Znamo kako iznenaditi dragu osobu ovog Valentinova Ne znate kako ovog Valentinova iznenaditi dragu osobu? Imamo jedan originalan prijedlog za sve ljubitelje vrhunskog vina!
Raj za baš svako nepce! U jednu od omiljenih zagrebačkih slastičarnica stigle su krafne koje su već sada najpopularnije u gradu!