GASTRO

Zagreb uskoro dobiva novu craft pekarnicu koja će vas potpuno oduševiti svojom ponudom!

Artisan pekarnica čije proizvode morate kušati!
Možemo slobodno reći kako u posljednjih nekoliko godina obožavane craft pekarnice proživljavaju vrhunac svoje popularnosti! Fantastičan kruh, keksi, kroasani, cruffini i druge krušne delicije u craft pekarnicama imaju posve drugačiji okus, a uzmemo li u obzir činjenicu da su samo u Zagrebu prilično nedavno otvorene čak tri craft oaze, sasvim je jasno kako je potražnja za kvalitetnijim pekarskim proizvodima sve veća i u granicama Lijepe Naše.

Upravo zato, posebno nas je razveselila vijest o otvaranju još jedne craft pekarnice u Zagrebu, a iza koje stoji dobro poznati, svestrani Domagoj Kordić, ujedno i predavač na Visokoj školi Aspira. Domagoj je poznat kao dugogodišnji suradnik Bread Cluba, Kroštule i Pierre sweet escape slastičarnice koja je nedavno nažalost najavila svoje zatvaranje, ali i pokrenula šuškanja o novom Domagojevom projektu - artisan pekarnici Kukuriku koja se uskoro otvara u zagrebačkoj Savskoj ulici. “Nastavljamo razvijati proizvode koji su mnogi od vas zavoljeli. Sve natürlich, s divljim kvascem, bez aditiva i ručno rađeno. Pratite nas i podržite u novoj avanturi i nadamo se da se ubrzo vidimo", napisali su na svom službenom Instagram profilu.
 
Iako još uvijek nisu poznati detalji o datumu otvaranja, kao ni detalji o samoj ponudi pekarnice, novootvoreni Kukuriku Instagram profil svojim povremenim objavama jasno otkriva da se radi o mjestu koje će vrlo brzo postati omiljeno u gradu, a čije krušne proizvode već sada jedva čekamo kušati. Osim toga, uzmemo li u obzir genijalnu ponudu brojnih proizvoda u kojima smo uživali u Pierreu, sasvim smo sigurni kako će nas ponuda iz nove pekarnice osvojiti već na prvi pogled! Sve novosti pratite ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 17.10.2022. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p