GASTRO

Zagreb uskoro dobiva novu pekarnicu, bistro i bar u jednom, a riječ je o mjestu koje će biti apsolutni hit u gradu!

Mjesto koje jedva čekamo posjetiti!
Najveći gurmani koji ‘pohode’ zagrebačke advente zasigurno se jako dobro sjećaju Boogie Lab kućice koja je privlačila ogroman broj gostiju svojim savršenim slasticama poput Kronuta, Pannettonea i Germknedli. Iako su još onda krenule glasine o skorašnjem otvaranju Boogie Lab lokala, sada napokon je stigla i potvrda da će naš Zagreb postati bogatiji za još jednu artisan pekarnicu, ali i bistro u sklopu samog mjesta!

Kako i sami vlasnici kažu, Boogie Lab predstavlja kulminaciju svega što rade posljednjih 10 godina, a ujedno i početak nečeg potpuno novog. O ovom velikom projektu koji će sačinjavati artisan pekarnica, bistro i bar još uvijek ne znamo mnogo, no znamo da je riječ o pravom pravcatom laboratoriju koji će za svoje goste servirati samo najbolje od pekarskih kreacija! Naime, sve svoje proizvode Boogie Lab tim stvara u laboratoriju za fermentaciju u kojem obrađuju žitarice na razne načine i razvijaju nove proizvode. Cilj laboratorija je istraživanje prirodne fermentacije u pekarskim proizvodima kako bi došli do mogućnosti za precizno vođenje i automatizaciju proizvodnje najfinijih prirodnih pekarskih proizvoda koji će zasigurno biti jedni od najtraženijih u gradu!

Poznata imena domaće gastro scene

Kroz spomenutu artisan pekarnicu, bistro i bar Boogie Lab će prezentirati upotrebu tehnologija i proizvoda koje razvijaju u laboratoriju, a sasvim je jasno da je riječ o visokokvalitetnim proizvodima koje kreiraju isključivo stručnjaci ovog zanata. Mentor kuhar za bistro bit će Dino Galvagno, dok će pekarsko - slastičarski dio voditi Karlo Vulin (Kroštula). Točan datum otvorenja još uvijek nije poznat, no ono što znamo je to da ćemo u najnovijim pekarskim kreacijama vrlo brzo uživati u Branimirovoj ulici! Više informacija stiže uskoro!

Foto: Boogie Lab
Objavljeno: 28.02.2023. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p