By ana cink, 28.2.2023.
Najveći gurmani koji ‘pohode’ zagrebačke advente zasigurno se jako dobro sjećaju Boogie Lab kućice koja je privlačila ogroman broj gostiju svojim savršenim slasticama poput Kronuta, Pannettonea i Germknedli. Iako su još onda krenule glasine o skorašnjem otvaranju Boogie Lab lokala, sada napokon je stigla i potvrda da će naš Zagreb postati bogatiji za još jednu artisan pekarnicu, ali i bistro u sklopu samog mjesta!
Kako i sami vlasnici kažu, Boogie Lab predstavlja kulminaciju svega što rade posljednjih 10 godina, a ujedno i početak nečeg potpuno novog. O ovom velikom projektu koji će sačinjavati artisan pekarnica, bistro i bar još uvijek ne znamo mnogo, no znamo da je riječ o pravom pravcatom laboratoriju koji će za svoje goste servirati samo najbolje od pekarskih kreacija! Naime, sve svoje proizvode Boogie Lab tim stvara u laboratoriju za fermentaciju u kojem obrađuju žitarice na razne načine i razvijaju nove proizvode. Cilj laboratorija je istraživanje prirodne fermentacije u pekarskim proizvodima kako bi došli do mogućnosti za precizno vođenje i automatizaciju proizvodnje najfinijih prirodnih pekarskih proizvoda koji će zasigurno biti jedni od najtraženijih u gradu!


Poznata imena domaće gastro scene
Kroz spomenutu artisan pekarnicu, bistro i bar Boogie Lab će prezentirati upotrebu tehnologija i proizvoda koje razvijaju u laboratoriju, a sasvim je jasno da je riječ o visokokvalitetnim proizvodima koje kreiraju isključivo stručnjaci ovog zanata. Mentor kuhar za bistro bit će Dino Galvagno, dok će pekarsko - slastičarski dio voditi Karlo Vulin (Kroštula). Točan datum otvorenja još uvijek nije poznat, no ono što znamo je to da ćemo u najnovijim pekarskim kreacijama vrlo brzo uživati u Branimirovoj ulici! Više informacija stiže uskoro!






Objavljeno: 28.02.2023. u 10:01