GASTRO

Zagrebačka terasa na uistinu posebnom mjestu

Druženje uz divan pogled u samom srcu grada
bistač
A
ko ste prolazili posljednjih dana kraj Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, osim lijepih nasada tulipana zasigurno vam promakla nije i jedna novost. Naime, odsad ćemo kavu u glavnom gradu moći ispijati na istočnoj strani najljepšeg zagrebačkog kazališta jer se upravo ovdje udomaćila terasa Bistača.


Slijedeći primjer svjetskih teatara i s ciljem da kazalište otvori prema i za javnost, obitelj Miletić koja stoji iza cijenjenog restorana Tač na Vrhovcu, na proljetno je sunce iznijela terasu podrumskog bistroa HNK. Mjesto na kojem su se dosad skupljali glumci i posjetitelji kazališta u pauzama između predstava ovime je postalo dostupno baš svima željnima prekrasnog pogleda na Mažuranićev trg.

bistač
''Bistač je zamišljen kao mjesto za druženje u stankama predstava, ali i za ispijanja kava uz lijep pogled. U planu je razviti Bistač u wine bar u kojem se i u toaleti može popiti čaša vina. Zasad se u ponudi nalazi finger food, croissanti i ino, a uskoro će se moći kušati plemeniti sirevi, pršut i ostali zalogajčići koji savršeno idu uz naša vina na čaše''
, ispričao nam je Josip Miletić.

U planu su i različite tematske večeri koje će zasigurno biti dobro prihvaćene od strane Zagrepčana, jer ipak je riječ o jednom od najljepših simbola metropole i jednom od najljepših trgova grada. Nadamo se da će Bistač probuditi ovaj pomalo uspavani kutak Zagreba i rasteretiti dupkom pune Tkalčićevu i Cvjetni trg, a slažete li se s nama, dobro je znati kako ovu lijepu terasu možete posjetiti petkom i subotom od 8 do 2 sata ujutro ili ostale dane od 8 sati do ponoći.

bistač
bistač
bistač
bistač

M.M.
Foto: Dario Dunaj
Objavljeno: 14.04.2017. u 17:44
Tagovi: HNK, Zagreb, Bistač

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p