GASTRO

Zagrebački Booze and Blues bar na novoj ljetnoj adresi

Booze i blues groznica zatresla je i Istru

Booze and Blues bar 
sklopu prekrasnog hotela Nautica u Novigradu, uz najsuvremeniju nautičku marinu u Hrvatskoj, svoja vrata otvorio je i Booze and Blues bar. Nakon što je svojim zaraznim ritmovima odavno osvojio srca Zagrepčana, spreman je svojom ponudom obogatiti ljetnu sezonu i učiniti klupsku scenu Istre još primamljivijom. 

Koncept Booze and Bluesa zamišljen je kao lanac barova/clubova koji će svojom jedinstvenom ponudom i uslugom postati sinonim za uživanje i zabavu. Drugi po redu otvoren Booze and Blues bar, u novigradskoj marini, koja čuva bogatu tradiciju grada, duboko vezanu uz more, nastavit će uspješno poslovanje kultnog zagrebačkog bara. Svi obožavatelji booze, blues, jazz i soul ritmova moći će uživati u svirkama uživo, mnogobrojim koncertima te američkoj kuhinji koja se savršeno stapa u blues koncept i predstavlja novitet u ponudi Booze and Bluesa. Zanimljiv glazbeni program upotpunit će jedni od najpoznatijih glazbenika iz regije i svijeta u domeni bluesa, jazza i soula, koji će zasigurno privući i osvojiti zaljubljenike u vrhunsku glazbu i inspirativne ritmove.
 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar
Za impresivno i zanimljivo uređenje bara zaslužan je arhitekt Mario Waldgoni, koji je prostor uredio po uzoru na američke blues i jazz klubove. Osim interijera koji će vas oduševiti, zaljubit ćete se u pogled s ljetne terase Booze and Blues bara, koja se nalazi na samoj obali mora u prekrasnom novigradskom zaljevu i prostire se na čak 200m2. Glavni aduti bara su vrhunski glazbeni program, zanimljiva gastronomska ponuda i more.
 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar 
Booze and Blues bar  Booze and Blues bar Booze and Blues bar 
 
Foto: PR
Objavljeno: 30.05.2016. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p