GASTRO

Zagrebački gastro-glazbeni projekt koji nas je osvojio

Bistro Sherry's Wine&Bites navečer se pretvara u klub
Sherry's bite and wine 
Selidbom u centar grada i širenjem svoje ponude na fine zalogaje i kreativnu hranu, Sherry’s Wines and Bites učinio je pravi potez. U samo 3 mjeseca od otvorenja osvanuli su na prvom mjestu među više od 500 restorana u Zagrebu na TripAdvisor ljestvici. 

Ono što smo nedavno otkrili je da se ovaj bistro koji nudi ozbiljne gablece te kratak, ali odličan izbor jela za ručak ili večeru, navečer pretvara u klub kakvog se ne bi posramili ni stanovnici New Yorka. Program koji nude svojim gostima uključuje live svirke srijedom, DJ nastupe petkom i subotom i razna vinska i gastro događanja koja uvijek imaju neki twist koji ih izdvaja od konkurencije.

Sherry's bite and wine
 
Sherry's bite and wine
U četvrtak 15. listopada je tako na programu bilo prvo izdanje MUSIC BITES YOU, programa koji je osmislio DJ Eddy Ramich, poznat i na svjetskoj razini, ali još važnije u ovom kontekstu - veliki ljubitelj dobre hrane i vina.
 
Sherry's bite and wineSherry i Eddy

Sherry's bite and wine
Uz izvrsna makedonska vina Bovin, sljubljivala s hrana, ali i glazba. Ideja ovog programa je da osim tri osjetila koja upotrebljavamo prilikom kušanja vina i hrane (vid, njuh, okus) probudimo i osjetilo sluha za još potpuniji doživljaj.
 
Sherry's bite and wine
Kako bi ovo u Sherry’su pretvorili u stvarnost, pobrinula su se još dva glazbena majstora: DJ Jazzozo i živuća legenda EX-YU diskografije Tihomir Pop Asanović, koji je osobno došao uživati u ovom događaju. Degustaciju je vodio naš najaktivniji vinski bloger, autor Dnevnika Vinopije.

Na line up se sinoć našao Chardonnay i grisini s drniškim pršutom, Bovin Muškat Temjanika s ječmom s mariniranim sirovim sipama, kandiranim rajčicama i bosiljkom, Alexandar s junećim confit s crvenim voćem i accetom balsamicom,Vranec s pilećim želucem na toskanski s palentom te Imperator s flanom od plavog sira s pestom od oraha.
 
Sherry's bite and winePop s predstavnicima Yammata i Sherrysa

Iduće live svirke možemo očekivati 21. listopada (Tango Appassionato), 28. listopad (At Ease), 4. studeni (Blue World), i 18. studeni (Gelato Sisters)

Foto: PR
Objavljeno: 16.10.2015. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p