GASTRO

Zagrebački Meat District ove subote preuzimaju gastro blogerice

Bloggers kitchen takeover
Meat District
Na bogatoj gastronomskoj sceni grada Zagreba, u posljednje vrijeme niknuo je veliki broj burger barova i restorana, no jedan od njih itekako se istaknuo iz tog broja. Meat District – restoran nastao kao logičan slijed i rast lanca Biberon, redovno prati gastro trendove i osluškuje želje i preferencije svojih gostiju pa je tako nakon Easy Thursday ponude četvrtkom – koja nudi tri najbolja burgera kuće po povoljnoj cijeni, napravio još jedan iskorak u svojoj ponudi.

Naime, ove subote 15. srpnja Meat District ugošćuje dvije poznate hrvatske blogerice; Anu Miščević koja se krije iza poznatog Instagram profila Anini kolačići prepunom neodoljivih slastica te Mateju Krvarić čije fotografije pod hashtagom #UvijekGladna izazivaju želju za isprobavanjem njezinih recepata, čak i kod onih najzahtjevnijih gurmana.

U subotu, od 19 sati, djevojke će udružiti snage sa kuharima restorana Meat District te pripremiti neke nove specijalitete posebno za ovo zanimljivo gastro gostovanje. Želite li isprobati što će to gastro blogerice spremiti, rezervirajte nadolazeću subotu, a sve detalje popratite na Facebooku.

Meat District
Meat District
Foto: Facebook
Objavljeno: 13.07.2017. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p