GASTRO

Zagrebački restoran s jednom Michelinovom zvjezdicom - Noel, ekskluzivno se otvara za adventski Chef Experience ručak!

Nešto što se ovih blagdana ne propušta!

Noel se ekskluzivno otvara za adventski Chef Experience ručak. U posebno osmišljeni meni od pet sljedova, chef Bruno Vokal je integrirao birane lokalne delicije, a Ivan Jug je pripremio izvrsnu listu vrhunskih vina koja skladno prate svako jelo. Adventski ručak trajat će od 1. do 24. prosinca, a moguće ga je rezervirati za minimalno deset osoba čime Noel postaje ekskluzivno mjesto druženja za vaše poslovne partnere ili drage prijatelje. Iskoristite ovu priliku za uživanje u biranim specijalitetima i elegantno uređenom, adventskom Noelu.

Zagrebački restoran s jednom Michelinovom zvjezdicom - Noel, ekskluzivno se otvara za adventski Chef Experience ručak. Ovom je prigodom chef Bruno Vokal osmislio posebni meni od pet sljedova koji uključuje birane lokalne delicije, poput krčke pastrve, hobotnice, inćuna, telećih obraza i bijele jadranske ribe, a posebno će vas oduševiti svojom jedinstvenom izvedbom omiljenih, autohtonih jela – štruklima i međimurskom gibanicom. Nagrađivani sommelier Ivan Jug je za adventski Chef Experience ručak pripremio izvrsnu listu vina koja će se savršeno sljubljivati s okusima svakog od pet sljedova te tako zaokružiti ovo ekskluzivno gourmet iskustvo.



Noel Chef Experience ručak moguće je rezervirati u razdoblju adventa, od 1. do 24. prosinca, za minimalno deset osoba čime Noel postaje ekskluzivno mjesto za vaše druženje s poslovnim partnerima, prijateljima ili obitelji. Ručak se poslužuje svakim danom od 13.00 do 16.00 sati, a više informacija, kao i rezervacije, možete dobiti upitom na e-mail pr@noel.hr

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za ekskluzivno ustupanje elegantno dekoriranog restorana te druženje s dragim prijateljima uz vrhunsku gastronomiju s potpisom Noel tima.

Foto: PR
Objavljeno: 01.12.2021. u 09:48
Tagovi: hrana, restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p