GASTRO

Zanimljivi gastro bar uskoro u centru Zagreba

Novost na gastro sceni
50 champagne bar
Završni su radovi ovih dana u punom jeku u samom središtu Zagreba, točnije na Europskom trgu. Na kućnom broju 17 u Vlaškoj ulici za nekoliko će dana prema najavama svoja vrata otvoriti novi bar koji fokus stavlja na burgere, no u nešto drugačijem društvu - onom šampanjca.

50 A Burger & Champagne Bar u Zagreb je stigao s Hvara, gdje je u posljednje tri godine stekao mnoge poklonike. Neobičan koncept, barem za ovo naše područje, donosi svježu interpretaciju američkih jela, što podrazumijeva omiljene burgere od govedine i janjetine, krumpiriće te razne salate, no ono što ga čini drugačijim je uparivanje hrane sa šampanjcem, odnosno koncept champagne bara.

50 A Burger & Champagne Bar
U 50 A Burger & Champagne Baru će se tako piće moći birati s liste probranih šampanjaca, no vlasnici kažu kako se ponose i svojim jedinstvenim koktelima. Filozofija za kojom se vode u novom zagrebačkom baru podrazumijeva svježe i lokalne namirnice, dok je prostor zamišljen kao ugodno mjesto za druženje. Protiv toga se, složit ćete se, stanovnici Zagreba neće buniti.

50 A Burger & Champagne Bar
M.M.
Foto: 50 A Burger & Champagne Bar
Objavljeno: 05.04.2017. u 13:24
Tagovi: Zagreb, hrana

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p