GASTRO

Zapadni dio Zagreba dobio je novi Submarine restoran, a uskoro će svoja vrata otvoriti i u Novom Zagrebu!

Osmi Submarine nedavno je otvorio svoja vrata!

Šest godina je prošlo od kada su se na domaću gastro scenu pojavili hamburgeri koji su bili puno više od peciva, pljeskavice i nekoliko uobičajenih dodataka, kakve se do tada moglo pronaći na tržištu. Naravno, govorimo o Submarine restoranu, koji je u vrlo kratkom vremenu postao prepoznatljiv po fotogeničnom izgledu svoje hrane, ali i okusu zbog kojeg se ovoj gastro oazi uvijek rado vraćamo, a što savršeno dokazuje i nedavno otvoreni osmi restoran!

Od prvog otvorenja restorana, onog u Frankopanskoj, prošlo je šest godina, a ovaj restoran, za razliku od mnogih drugih, svoje vrijeme ne provodi stagnirajući i živeći na 'staroj slavi', već iz dana u dan napreduje, kako po pitanju ponude, tako i po širenju poslovnica. Tako odnedavno ljubitelji sočnih hamburgera i domaćih krumpirića u raznim varijantama, mogu uživati i stanovnici Rudeša, točnije na adresi Zagrebačka cesta 211! No, tu priči nije kraj jer su ambicije ovog lanca poprilično velike. Tako je u pripremi otvorenje i devete lokacije, Novi Zagreb, zbog čega će omiljeni hamburgeri biti još dostupniji.

Ono što ovom lancu zasigurno daje vjetar u leđa za nove poslovne pothvate su i brojna priznanja s kojima se mogu pohvaliti. Tako je prošle godine Submarine Burger uvršten na kartu najboljih burgera u Europi, a ovu vijest objavio je Big 7 Travel, britanski turistički portal namijenjen ljubiteljima gastronomije. Ponuda ovog restorana bazirana je na domaćim namirnicama s lokalnih obiteljskih gospodarstava, a unatoč činjenici da neprestano mijenjaju svoju ponudu te obogaćuju jelovnik, nekim klasicima se gotovo uvijek iznova vraćamo, primjerice sliders varijanti koja se sastoji od tri najpopularnija hamburgera (Italian, Smokehouse i Original), a kada su krumpirići u pitanju, oni s tartufima definitivno nemaju konkurenciju. Ako još uvijek niste kušali ponudu ovog hvaljenog restorana, svakako to napravite, pogotovo sada kada ga možemo pronaći na gotovo svakom koraku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.11.2020. u 09:25
Tagovi: hrana, restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p