GASTRO

Započinju dani vrhunske gastronomije dostupne svakome

Do novog Tjedna restorana ostala su još dva dana!
 
Večer započeti s losos tartarom s džemom od manga, nastaviti s fileom brancina u panko brašnu s mariniranim krastavcima i mediteranskim travama te slasno završiti okruglicama od sira s krokantom i raguom od šljiva... Uz sve to, čaša dobrog vina, prekrasno okruženje i drago društvo. Ako je pitati nas, ovako zvuči savršen početak jeseni, a njega će nam i ovoga puta omogućiti omiljena gastronomska manifestacija Tjedan restorana.

U periodu od 3. do 12. listopada 2014. godine ponajbolji restorani diljem Hrvatske nudit će posjetiteljima posebno osmišljene menije sastavljene od tri slijeda po cijeni od samo 100 kuna, što će mnogima garantirati divan provod lišen onog poznatog osjećaja grižnje savjesti pri dolasku računa. Tjedan restorana je ujedno i odličan način za isprobati nove delicije i kuhinje te se potpuno predati vrhunskim užicima. S obzirom na popularnost manifestacije dobro bi bilo što prije rezervirati svoje mjesto u odabranom restoranu, a popis svih sudionika i njihovih menija možete pogledati na službenoj stranici - Tjedan restorana.
 


 
photos: tjedan restorana
Objavljeno: 01.10.2014. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p