GASTRO

Zara Home ima sjajne ideje za lagani, proljetni ručak

... i nešto drugačiji blagdanski stol

Već smo odavno navikli na divne komade različitih dodataka za dom koje redovito nalazimo u kolekcijama poznatog brenda Zare Home, a ovoga proljeća, osim standardne proljetne kolekcije, odlučili su podijeliti i nekoliko sjajnih recepata za idealan proljetni ručak.

Tako su se na meniju pronašla čak tri recepta za glavna jela, jedan recept za egzotični desert te dva recepta za različite vrste limunade koje će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg ukusa. Predstavljeni kulinarski specijaliteti inspiraciju crpe iz talijanske kuhinje i, iako zvuče prilično neobično, recepti su zaista jednostavni i njihova priprema ne iziskuje previše vremena. Pohani cvjetovi tikvice, pizza od krumpira, riblja jela s povrćem te divna Meringue gnijezda s kremom od kokosa savršeno će upotpuniti vaš blagdanski meni, ali i poslužiti kao odlična inspiracija za nešto laganiji, proljetni ručak. Sve namirnice koje su vam potrebne lako ćete pronaći s obzirom da su isključivo sezonske, a detaljne upute za svaki pojedini recept potražite na njihovoj službenoj stranici.

Iako je ovo prvi puta da je jedan od poznatijih brendova za uređenje doma - Zara Home predstavila sezonske recepte, nadamo se da je ovo tek početak nove tradicije te da ćemo i ljetnu sezonu dočekati uživajući u jednako sjajnim receptima s potpisom omiljenog brenda.

Objavljeno: 08.04.2020. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p