GASTRO

Zavirite u novi zagrebački 'it' restoran

Mjesto na kojem stanuju hedonizam i vrhunska hrana

primitivo zagreb 
Zagrebački hedonisti i ljubitelji dobre hrane dobili su nov i potpuno opravdan razlog za sreću. Veliku ponudu restorana i barova odnedavno krasi i jedna nova oaza dobre hrane. Naime, u srcu Zagreba, u Gundulićevoj 13, otvoren je Primitivo. Iskonski, jednostavan i surov, dobro će sjesti svim pravim ljubiteljima mesa.

U šarmantnom prostoru restorana fokus je na izrazito kvalitetnim namirnicama koje će zadovoljiti i ono najosjetljivije nepce. Isključivo hrvatska proizvodnja, svježina i nedostatak konzervansa zajednički je nazivnik mesu u Primitivu, a probati se svakako mora sukošanski krumpir, tuna steak koji ravno iz ruku ribara putuje gotovo svakodnevno za Zagreb, kao i ramsteak Maturo i neodoljive Primitivo mazalice.

Priču dodatno začinjavaju i vrhunska vina kao što su Kutjevo, Grgurević i Primitivo Amano koja neće oštetiti novčanike jer je maksimalna cijena oko 80 kuna. Vlasnik Luka Peričić se pobrinuo da sjajnu ponudu hrane prati i dobra zabava stoga će se svakog petka Mediterraneo program iz Mojo bara preseliti u Primitivo, a tu su i klape uživo te rock gostovanja koja će iskustvo novog zagrebačkog restorana zasigurno učiniti posebnim.
 
primitivo zagreb 
restoran zagreb  
 
restoran zagreb 
restoran zagreb 
 
 
restoran zagreb 
restoran zagreb 
 
 
 
 
 
M.M.
 
photos: Jure Perišić 
Objavljeno: 26.11.2014. u 11:24
Tagovi: Zagreb, restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p