GASTRO

Znamo gdje kupiti obožavana ‘Kinder jaja’ u specijalnom, Harry Potter izdanju!

Kolekcija figura koju ne želite propustiti!
Kultni ‘Kinder Joy’, mlađi brat apsolutnog klasika znanog kao ‘Kinder jaje’ postao je nadaleko prepoznatljiv zbog svog jedinstvenog formata posudice u obliku jajeta, podijeljene na dvije polovice. Jednu polovicu čini ukusna čokolada s kremastim punjenjem, dok druga polovica krije malu igračku iznenađenja. 

Kroz godine, Kinder Joy ponudio je zaista velik izbor igračaka koje se redovito mijenjaju, a upravo je ovaj element iznenađenja u kombinaciji s kolekcionarskom prirodom igračaka privlačan među djecom, ali i među odraslima. Tako smo imali priliku vidjeti brojne suradnje s obožavanim brendovima i likovima, kao što su Disney, Marvel i Star Wars. Već više puta smo se ranije zapitali kada će red doći i na obožavanu Harry Potter franšizu, a sada s veseljem možemo reći kako je Kinder napokon uslišio naše želje!
 
Kinder Joy x Harry Potter

Novi Kinder Joy u Harry Potter izdanju možete kupiti u Mulleru, stoga, ako već niste, pravo je vrijeme da pronađete figurice vaših voljenih čarobnjaka iz Hogwartsa; Harry, Hermiona, Ron ili pak Draco ili Hagrid? Odaberite vama najdražeg lika i krenite u pustolovinu, zajedno s vašim mališanima ili pak prijateljima koji ne propuštaju baš nijedan ‘Harry Potter’ trend! 
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.06.2023. u 09:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p