GASTRO

Znamo gdje u Beču možete kušati viralni 'Raclette' sendvič koji će raspametiti ljubitelje sira!

"Die Taste! Kitchen"
U svijetu gastronomije, u kojemu se trendovi mijenjaju doslovce brzinom svjetlosti, jedan naizgled skromni sendvič uspio je osvojiti srca i nepca gastro entuzijasta diljem svijeta. Riječ je o specijalitetu zvanom Raclette-semmel, odnosno slatkom sendviču obogaćen otopljenim raclette sirom, koji je postao pravi hit na TikToku! No, jeste li znali da i u Beču možete doživjeti ovo senzacionalno iskustvo i uživati u vrhunskom, viralnom Raclette sendviču?

U srcu Beča, na pitoresknom Dunavskom kanalu, smjestio se restoran imena Die Taste! Kitchen - mjesto koje je postalo epicentar ove viralne, hrskave delicije. Sendvič se priprema tako da se prvo ručni otopi vrhunski, švicarski sir koji topljenjem obogaćuje vrhunsko, hrskavo, domaće pecivo. Iako mnogi preferiraju jesti ovaj jednostavan sendvič bez ikakvih dodataka, možete slobodno obogatiti okus vašeg Raclette sendviča raznim 'homemade' umacima, ali i drugim prilozima po želji. Pa, ako želite i vi postati dio viralne, globalne zajednice na TikToku koja doslovce slavi ovaj sendvič, predlažemo da posjetite bečki Die Taste! Kitchen i uživate u sjajnoj ponudi, ali i ambijentu samog mjesta.
 
Idilično mjesto na Dunavskom kanalu

Restoran Die Taste! Kitchen nije samo restoran koje slijedi trendove, već mjesto koje ih postavlja. Smješten na impresivnom Dunavskom kanalu, restoran nudi očaravajući pogled na grad, ali i sjajan izbor mediteranskih klasika i osvježavajućih varijacija najpopularnijih napitaka. Die Taste! Kitchen restoran najpopularniji je ljeti, kada otvaraju svoj ljetni vrt i gostima nude savršeno mjesto za poslijepodnevna druženja. Ipak, ako ste i vi jedni od mnogobrojnih posjetitelja koji se već ovog prosinca planiraju zaputiti u Beč, ne propustite posjetiti Die Taste! Kitchen koji će ovih blagdana zasigurno oduševiti svojim božićnim jelovnikom. Sve detalje pratite na linku.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.12.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p