GASTRO

Znamo gdje u Zagrebu možete naručiti najljepše torte u gradu koje izgledaju toliko dobro da ih je šteta pojesti!

Torte koje osvajaju svojim izgledom, ali i okusom!
Baš kao i svakog proljeća, i ove smo sezone primijetili kako naši Instagramski feedovi iz dana u dan postaju znatno šareniji, bilo da se radi o modnom, dizajnerskom, ili pak kulinarskom, točnije slastičarskom sadržaju. Cvjetne torte s proljetnim motivima postale su najtraženiji desert, a s obzirom na to koliko dobro izgledaju na fotografiji, ne iznenađuje nas sve veća potražnja za ovakvom, pomno ukrašenom slasticom. A jeste li znali da upravo takve kreacije, ali i one znatno maštovitije, možete već danas naručiti u Zagrebu?

Specijalizirani za visoko personalizirane torte i sitne slastice, zagrebački brend imena “Šlag na kraju” pomiče granice u slastičarstvu stvaranjem vizualno posebnih, izazovnih slatkih jela koja će vas na prvi pogled oduševiti svojom nesvakidašnjom dekoracijom. Vlasnica je diplomirana arhitektica Iva Erić koja već tijekom studiranja započinje s izradom torti i sitnih kolača za obitelj i prijatelje. Ljubav prema arhitekturi i znanje o kompoziciji, teksturama i bojama s vremenom je uspješno pretočila u jestivu formu kroz torte i cupcakese, a od 2017. godine otvara svoj Instagram profil koji ubrzo postaje - tvrtka. Ono po čemu su “Šlag na kraju” torte poznate jest primarno njihov nevjerojatan izgled koji definitivno pomiče granice kreativnosti i poimanja definicije torte. Nas su posebno oduševile spomenute cvjetne kreacije, baš kao i jedinstvena ‘Van Gogh’ torta koja će zasigurno oduševiti vašu dragu osobu!
 
Kako naručiti željenu tortu?

Na web stranici možete odabrati između tri veličine i deset pomno osmišljenih okusa kao što su Lemon cheese, Dark berries, Snickers bomba, i mnogi drugi, a možete i sami zatražiti potpuno personaliziranu tortu po vašoj mjeri. Uz torte, “Šlag na kraju” izrađuje i sitne kolače, macaronse i cupcakese, a sve možete naručiti isključivo putem e-mail adrese
Foto: Instagram
Objavljeno: 20.03.2023. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p