GASTRO

Znamo gdje u Zagrebu od danas možete uživati u najfinijim krafnama koje morate kušati!

Sezona krafni može početi!
Ne znamo za vas, ali mi se već tradicionalno početkom svake godine počinjemo veseliti sezoni preukusnih krafni koje obožavamo! A posebice kada se radi o ‘uranjenim’ krafnama s potpisom već dobro poznate slastičarnice čijim se okusima najviše veselimo. Riječ je naravno o Meet Mia krafnama koje na našu veliku radost u ponudu stižu danas, i jedva ih čekamo kušati!

Meet Mia slastičarnica već godinama je jedna od omiljenih u Zagrebu, a slobodno možemo reći kako je okuse slastica koje svakodnevno serviraju svojim gostima teško zaboraviti! Ipak, slastica kojoj se trenutno najviše radujemo jesu spomenute krafne koje su u Meet Mia slastičarnici jednako atraktivne kao i ostatak menija. Meet Mia je najavila otvaranje sezone krafni na svojim službenim stranicama, a ove sezone u ponudi nas čeka sedam okusa te nismo sigurni koji bismo najradije prvi kušali! Na meniju očekujte punjenja od standardnog pekmeza od marelice, vanilije, čokolade i lješnjaka, zatim krafne s nešto drugačijim punjenjem - apple pie, preukusnim pekmezom od maline i vanilije, američkim okusom - cookies and cream te obožavano punjenje s kremom pistacija! 
 
Stoga, ako još uvijek niste isplanirali vikend, predlažemo da posjetite Meet Mia slastičarnicu te započnete dan najfinijom krafnom u gradu! Cijene krafni kreću se od 1,50 EUR do 2,20 EUR, a više informacija možete pronaći na službenom Meet Mia Instagramu. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 14.01.2023. u 15:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p