GASTRO

Znate li koju hranu najviše lajkate na Instagramu?

Jeste li i vi slabi na ove prizore?

instagram 
Vremena kada smo po dolasku tanjura s hranom na stol instantno prionuli na posao daleko su iza nas, barem za većinu milenijske generacije. Nastupila su pak vremena kada prionemo ipak prvo na okidanje fotografije, ne bi li sa svijetom podijelili taj savršeni kadar i izazvali kolektivne zazubice, a tek potom uzimamo vilicu u ruke.

Znamo što sada mislite. Koga to još zanima uz sve probleme u našem mikro i makro kozmosu. No, činjenica da čitate upravo ovu rečenicu dokaz je da smo na lijepe prizore svi slabi, a posebno na one s oznakom #foodporn. Znatiželjnici kakvi jesmo, uvijek ćemo htjeti virnuti u tuđe dvorište, s time da je to dvorište danas na dohvat ruke svim korisnicima Instagrama, i to uz privolu i oduševljenje samog vlasnika.

Osim što volimo pratiti omiljene Instagram profile, sakupljati inspiraciju i nove ideje, ova platforma je odlična i za bivanje u toku s najnovijim trendovima, i to u svim područjima života. Kad je riječ o hrani, praćenje trendova nam je posebno dražesno. Ako ste se ikada pitali koja bi vam točno hrana mogla donijeti najveći broj lajkova, vrijeme je da isto saznate. Neke se opcije nameću same po sebi, jer svima nam je draže vidjeti sladoled koji se sočno prelijeva preko korneta od nekoliko listova salate i avokada, no neka hrana bi vas ipak mogla iznenaditi.
 
sladoled 
Na prvom mjestu istraživanja magazina Delish nalazi se sladoled posut šarenim slatkim mrvicama, a slijede ga božanstvene krafne svih boja i oblika. Sljedeća fotografija na koju najčešće klikćemo po dva puta, posebno za vrijeme ljetnih mjeseci jesu kokteli u duginim bojama, kao i sljezovi kolačići na čak nekoliko katova. Omiljena su i jela na kojima se nalazi jaje, koliko god to čudno zvučalo, a odmah iza tih kadrova nalaze se i veliki burgeri, krumpirići te sve što na sebi sadrži logo poznatog brenda čokolade Compartes. Omiljeni su i šalica kave te milkshakeovi, a među posljednjima na listi nalazi se zdravi doručak - smoothie zdjelica.
 
 
instagram 
instagram 
 
instagram 
instagram 
instagram 
instagram 
 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.08.2015. u 14:55
Tagovi: hrana, instagram

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p