TECH

Glumac Chris Hemsworth pokreće fitness aplikaciju

Aplikacija za vježbanje, meditaciju i zdravu prehranu!

Mobilni telefoni odavno su preuzeli gotovo sve aspekte našeg života te je neizmjerno teško zamisliti sadašnjost bez njih. Koliko god tehnologija rapidno raste i dominira, postoje određene karakteristike koje su vrlo korisne te nam mogu olakšati svakodnevno funkcioniranje.

Sigurni smo da znate kako trening nije samo sredstvo kojim se postiže željeni tjelesni izgled; kako bi u potpunosti bio učinkovito te primjenjivo, treniranje mora postati način života te nešto čemu se veselimo. Motivacije su različite, no zaključak je uvijek isti, koliko god je teško krenuti, jednom kada napravite prvi korak u vrlo kratkom periodu uvidjet ćete kako vam je život odjednom lakši, kako se osjećate neusporedivo bolje, a kada unutarnje stanje poprate i vizualni aspekti, harmonija duha i tijela u potpunosti će biti zadovoljena. Fitness aplikacije nisu novost na tržištu, no pronaći onu odličnu ponekad je izazov, no popularni glumac Chris Hemsworth u suradnji sa svojom ženom Elsom Pataky pokrenuo je aplikaciju koja se ne bavi samo fitnessom, već i meditacijom te zdravom prehranom.


Nezgodno je reći kako se aplikacija bavi fitnessom jer je jasno da taj zadatak ipak pripada vama, ali aplikacija je tu da vas podsjeti na sve ono što je vrlo lako tijekom užurbanog dana smetnuti s uma. Centr je ime spomenite besplatne aplikacije hollywoodskog glumca koja je vrlo brzo zaokupila interes publike upravo zbog toga što se ne radi o još jednoj tipičnoj aplikaciji za vježbanje. Njezina posebnost je u tome što ima osobni pristup svakom korisniku, odnosno korisnik se tako osjeća te upravo zbog te metode očekuju se bolji i dugoročni rezultati. Odlučite li dati priliku ovoj aplikaciji unutar iste dočekat će vas pristup nekim od najboljih svjetskih stručnjaka iz područja fitnessa, ali i zdravlja, kao i motivacijske poruke koje su u procesu prilagodne nešto drugačijem načinu života i više nego potrebne. Naravno, ono najvažnije je osobna snaga volje, no uz ovu sjajnu aplikaciju imamo osjećaj kako će sve nekako lakše teći te kako ćete u kratkom periodu osjetiti prve blagodati zdravog života u različitim životnim aspektima.

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.02.2019. u 15:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p