PARTER

HBO je za srpanj pripremio dokumentarac o Robinu Williamsu

Emocionalni dokumentarac o tragično preminulom Robinu Williamsu

Protekli tjedan obilježile su dvije velike smrti izuzetno uspješnih pojedinaca za koje bismo rijetko pomislili da imaju ikakvih problema u životu, a kamo li da su spremni na takve drastične poteze.

Stopa samoubojstava nikad nije bila više i gotovo je nemoguće predvidjeti tko vodi svakodnevnu borbu birajući između života i smrti. U kolovozu 2014. godine svijet je pogodila tužna vijest kako si je život oduzeo legendarni glumac i filantrop Robin Williams. Naizgled sretan i nevjerojatno talentiran, Williams je iza zatvorenih vrata vodio tešku borbu s ovisnošću i donekle nepoznatom, Lewy bolesti. Unatoč tužnom svršetku, svijet je odabrao pamtiti glumca kao izuzetno talentiranog glumca i komičara, humanitarca, filantropa... onoga koji je unosio radost svima oko sebe.

Zahvaljujući HBO-u te producentima Alexu Gibneyu i Shirel Kozak, ovog srpnja prisjetit ćemo se Robina Williamsa i zaviriti u njegovu stvarnost. Dokumentarni film imena 'Robin Williams: Come Inside My Mind' okupio je ljude koji su Robina najbolje poznavali i voljeli te kroz seriju intimnih razgovora i nostalgičnih prisjećanja sugovornika, pokušao oživjeti njegov duh. Za najavljeni dokumentarac izašao je prvi trailer, a ako je suditi prema njemu, očekuje nas izrazito osjećajan i krajnje iskren prikaz onoga po čemu se svi najviše volimo prisjetiti legendarnog glumca.

Foto: Mark Romanek, Video: Youtube
Objavljeno: 09.06.2018. u 10:19

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p