LIFESTYLE

H&M Home trenutno ima sjajne popuste na detalje za dom, a mi smo izdvojili favorite koje se isplati kupiti

Od malih detalja do velikih promjena

S obzirom na to da je blagdansko vrijeme iza nas, a božićna dekoracija na sigurnom mjestu iščekuje sljedeću sezonu, vrijeme je za unošenje novih detalja u dom koji će osvježiti naš životni prostor, ali i upotpuniti svojevrsnu ''prazninu'' koju vrlo često osjećamo u siječnju, kada nestane božićna čarolija kojoj smo se toliko veselili.

Iako za brojne depresivan, siječanj je odlično vrijeme za šoping upravo kako bismo odvratili pažnju od sivih, tmurnih dana koji nas neće napustiti još koji mjesec. Prirodajmo tome činjenicu da je siječanj tradicionalno vrijeme kada počinju sjajni popusti, zaista nema razloga da sami sebe ne počastite novim detaljima koji će unijeti svježinu u vaš dom, a koji itekako mogu promijeniti vizuru prostora. Jedan od najdražih brendova kada je riječ o uređenju doma, H&M home trenutno ima sjajne popuste na različite detalje; Od jastuka, tepiha, svijeća pa sve do ukrasnih slika za zid, u njihovom webshopu će baš svatko pronaći nešto po svom ukusu. A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish artikala koje se svakako isplati kupiti!

Jastuk (3,99 €)Slika (12,99 € )Pokrivač (19,99 €)Svijećnjak (2,99 €)Tepih od jute (27,99 €)Losion za ruke (7,99 €)Ukrasni jastuk (17,99 €)

Košara od ratana (6,99 €)

Ukrasni jastuk (7,99 €)Ukrasni jastuk (22,99 €)


Foto: H&M Home
Objavljeno: 07.01.2022. u 12:29
Tagovi: H&M

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p