LIFESTYLE

H&M ima sjajnu ponudu divnih ručnika za plažu po genijalnim cijenama!

Ponuda koja nas je oduševila na prvu
Ljeto je već započelo, a ako se još uvijek niste opremili raznim potrepštinama bez kojih odlazak na ljetovanje nije potpun, krajnje je vrijeme da to sada učinite! I iako je sasvim jasno da svatko od nas ima svoju verziju idealne “torbe” za odlazak na kupanje, postoji nekoliko artikala koji ne zaobilaze baš nikoga, a jedan od njih definitivno je ručnik za plažu! 
 
Bez obzira na to preferirate li more, bazen ili pak mirno ljetovanje uz jezero, tijekom ljetnih mjeseci ručnici za plažu postaju naši najbolji prijatelji koji nas prate baš svugdje. Osim što ih koristimo za sušenje, ručnici će sjajno poslužiti i kao topla deka za večernja, kasnonoćna druženja, kada temperature značajno padnu, a mogu poslužiti i kao trostruki “jastuk” za sjedenje na plaži ili nekom drugom mjestu. I dok ćete danas na tržištu pronaći zaista ogroman izbor različitih ručnika, moramo priznati kako nas je ove sezone apsolutno oduševila ponuda omiljenog branda H&M, koji je pripremio kolekciju modernih, prekrasno dizajniranih chic ručnika među kojima će baš svatko pronaći model po svom guštu!
 
 
Osim što su napravljeni od sjajnih materijala kao što su lan i pamuk, svi ručnici koje ćete pronaći u kolekcijama s potpisom H&Ma dostupni su po zaista povoljnim cijenama od već 90 kuna! Kako bismo vam olakšali izbor, izdvojene favorite istaknuli smo u nastavku članka, a cjelokupnu ponudu potražite ovdje!
 

£12.99

  £8.99

£17.99

 £17.99

£12.99

£12.99

£8.99

Objavljeno: 26.06.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p