LIFESTYLE

Hoće li ovo biti najpopularniji 'luftići' ovoga ljeta?

Mogli bi biti mnogo zanimljiviji od plamenaca
Luftići nikada nisu izašli iz mode, a to smo itekako osvijestili prošle godine. Ipak, nakon plamenaca, krafni i kriški pizze ove će godine biti popularni i traženi, pomalo renesansni, pseći luftići.

Suradnja između Bark Boxa i poznatog proizvođača vrlo popularnih Instagram luftića, tvrtke Funboy, rezultirala je novim plutajućim dodacima koji izgledaju jednako kao i oni za ljude, ali su namijenjeni vašim obožavanim kućnim ljubimcima. Zar nije urnebesno smiješno vidjeti lajavog čupavca kako pluta na ružičastom kabrioletu na napuhavanje?! Luftići za pse izgledaju identično našima, samo su naravno manji, a prostor koji je na luftiću za ljude predodređen za čaše i hladne napitke, ovim malenim čupavcima služi za igračke i pseće poslastice. 


Iako su izrađeni od materijala otpornog na pukotine koji osiguravaju da vaš ljubimac ne zarije šape (i nokte) i slučajno ne probuši luftić i potopi sam sebe, morate imati na umu da ove plutače izdržavaju težinu od samo 70 kilograma. Ako je vaš ljubimac, pripadnik veće pasmine, sigurno ga nećete izložiti ovom stresu i dopustiti da mu se bilo što dogodi. Stoga pažljivo pročitajte specifikaciju na proizvodu. Također, morate biti sigurni da vaš pas zna plivati i da nije mrzitelj vode. Sigurnost prije svega! Ako je suditi prema ovom novom kul ljetnom gadgetu onda nas i ove godine očekuje jedna sjajna zabavica i Instagram preplavljen fotografijama "pozera" na luftićima. Do sada smo vidjeli plutajući avokado, jednoroge, plamence... Je li zaista na redu nešto posve drugačije? Ako jest ovako nešto- big like!


Foto: Bark Shop, Funboy
Objavljeno: 17.05.2018. u 08:57

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p