LIFESTYLE

Humanitarna 'špica' za udrugu Mogu sve

Subota na najljepšoj zagrebačkoj pozornici
Humanitarna
J
oš je jedan vikend iza novog omiljenog okupljališta u Zagrebu – Adventa u Klovićevim dvorima. Fenomenalni koncerti Dino Dvornik Tribute Banda i Nole zagrijali su atmosferu na platou Gradec i rasplesali mnoštvo posjetitelja, koji svojom zabavnom, kulturnom i gastro ponudom te brojnim dječjim događanjima osvaja. Ovog je vikenda, Advent u Klovićevim dvorima, svojom humanitarnom pričom najviše osvojio grupu entuzijastičnih, mladih ljudi okupljenih u udrugu Mogu sve.


Prodajom adventskih šalica u sklopu Adventa u Klovićevim dvorima pomaže se upravo toj udruzi, koja pokazuje da su ograničenja, većinom, samo u našoj glavi. Mogu sve promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo i stvaranje društva jednakih šansi, a da uistinu mogu sve pokazali su i na subotnjoj špici na platou Gradec, gdje su se s njima podružili brojni posjetitelji, paraolimpijci i poznate osobe: Bojana Gregorić Vejzović, Tihana Harapin Zalepugin, Andrea Andrassy, Marija Borić i Ivana Delač Đolo te se tako pridružile mnogim našim zvijezdama, koje su podržale ovu lijepu adventsku priču od samog početka: Nevena Rendeli Vejzović, Ana Harmander Maras, Kristina Krepela, Marko Tolja, Lucija Lugomer, Ana Radišić, Lea Mijatović i Robert Sever.

Vinko Filipić i Sanela Seferagić

Vinko Filipić i Sanela Seferagić

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović

Ana Harmander Maras

Ana Harmander Maras

Kreativnost, sportska i druga postignuća te uspješnost u studiranju pravi su pokazatelj kako su osobe s invaliditetom vrlo sposobne pa samim promicanjem njihove uključenosti u normalni svakodnevni život možemo učiniti puno. Mnogi su kupnjom adventskih šalica podržali rad udruge, a potom i doživjeli blagdansku čaroliju Adventa u Klovićevim dvorima, isprobavajući brojna jela zanimljivih ugostitelja, kližući na spektakularnom klizalištu bez leda i fotografirajući se u okviru s najljepšim pogledom na Zagrebačku katedralu i grad uz ritmove DJ-a.
Nevena Rendeli Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović

Robert Sever

Robert Sever

Marko Tolja

Marko Tolja

Marija Borić

Marija Borić

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Ana Radišić

Ana Radišić

Lea Mijatović

Lea Mijatović

Lucija Lugomer

Lucija Lugomer

mogu sve
Foto: PR

Objavljeno: 12.12.2016. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p