DIZAJN I ARHITEKTURA

Idealna scenografija za produženi vikend

Šarmantna vila na otoku Visu

villa vis 
Produženi vikend. Riječi koje malo tko ne voli čuti, a kamo li ne imati na svom tjednom repertoaru. U jednom takvom imamo prilike uživati od sutra te smo sigurni kako je Praznik rada polučio svu silu kratkih putovanja prijeko potrebnih za regeneraciju i relaksaciju.

Vodi li vas put u Dalmaciju, postoji jedno utočište koje očarava doista na prvi pogled i ne možemo zamisliti situaciju u kojoj mu kažemo ne. Na jednom od naših najljepših otoka smjestila se Villa Vis, udaljena svega nekoliko metara od mora, okružena tradicionalnim konobama i idiličnim plažama.

U slučaju ove vile, mir i savršena prilika za opuštanje podrazumijevaju modernu i nevjerojatno chic nekretninu koja uključuje 5 spavaćih soba i isto toliko kupaonica na tri zasebne razine od kojih svaka sadrži terasu i kuhinju. Bijela boja prevladava u prostoru i sjajno se spaja s drvenim elementima, dajući nam dojam shabby chica, što će zasigurno oduševiti pripadnice nježnijeg spola. Poznat po svojoj netaknutoj prirodi i bogatoj kulturnoj baštini, otok Vis rijetko koga ostavlja ravnodušnim, stoga bi ovo mogao biti idealna opcija kako provesti slobodne dane.
  villa vis villa vis  
villa vis 
villa vis 
villa vis 
villa vis 
villa vis 
villa vis 
villa vis 
villa vis 
villa vis 
 
M.M.
Foto: croatialuxuryrent.com 
Objavljeno: 30.04.2015. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p