LIFESTYLE

Ideje zbog kojih biste mogli zavoljeti zimska vjenčanja

Inspiracija ravno s Pinteresta

zimsko vjenčanje
P
remda će mnogi reći kako nema do proljetnog vjenčanja, moramo priznati da ima nešto čarobno i posebno u obredima tijekom hladnih mjeseci. Zima je vrijeme koje dobro podnosi teške materijale, dekadentne ukrase i nešto mračnije teme, stoga aktualna vjenčanja mogu izgledati posebno privlačno.


Mjeseci u kojima je naglasak na utopljavanju sa sobom donose pregršt ideja. Baršun, tartan, zagasite nijanse, rustikalnost, ali i paleta smeđih, plavih i metalik nijansi, kao i ona klasična crveno-bijela tema savršeno će se uklopiti u zimsko vjenčanje.

Primjerice, volite li boemski stil, za vrijeme zime nadodajte metalik elemente, čime će boho dobiti dozu luksuza i doimat će se toplije. U ovu će se temu dobro uklopiti zelene i zemljane nijanse, drvo te koji jarki detalj, najbolje u obliku cvijeća na stolovima. Rustikalno vjenčanje postignite korištenjem drveta sa zelenim i crvenim detaljima, a zgodan će biti bar s toplim zimskim napitcima poput vruće čokolade (u koju uvijek možete ubaciti malo ruma). Oni osviješteni će zasigurno voljeti ideju ekoloških konfeta koji se najčešće izrađuju od glutena i škroba, a mogu se nabaviti većinom online. Želite li glamurozno, no ujedno minimalističko vjenčanje, u svijetlu paletu boja uklopite zaigrani sjaj. Stolnjaci izrađeni od sjajnih ljuskica izgledat će divno uz elegantni biljni centralni aranžman i bijele stolice. Ako ste pak ljubitelji romantike, uz nježno ružičaste nijanse kombinirajte bijelu boju, vintage porculan, zlato, svijeće i slatke lampice. Nekoliko ideja ravno s Pinteresta donosimo vam u nastavku...

zimsko vjenčanje
zimsko vjenčanje
zimsko vjenčanje

zimsko vjenčanje

zimsko vjenčanje
zimsko vjenčanje
zimsko vjenčanje

zimsko vjenčanje
zimsko vjenčanje

zimsko vjenčanje
zimsko vjenčanje
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 02.01.2017. u 15:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p