DIZAJN I ARHITEKTURA

Idilična moderna vila u Rovinjskom Selu

Villi Belli nećete moći odoljeti

Villa Bella 
Nađete li se na našem najvećem poluotoku, malo je toga što vam se neće zavući pod kožu. Vinske ceste, rustikalne obiteljske vinarije, konobe i isprobavanje istarskih specijaliteta urezat će vam se u pamćenje jednako kao i mnoge istarske vile. 

Jedna od takvih nalazi se u malom mjestu kraj Rovinja, Rovinjskom Selu. U savršenom kontrastu s ruralnosti grada i prirodom, Villa Bella u potpunosti opravdava svoje ime. Elegancija i dozirani luksuz su njene glavne odlike i jedna je od onih kuća koje osvoje na prvi pogled. Svaka prostorija u vili je pomno osmišljena i savršeno stilizirana. U trima spavaćim sobama tako prevladava bijela boja s pokojim neutralnim detaljem, dnevni boravak, moderna kuhinja i blagovaonica povezani su i tvore uokvirenu jedinicu koja prati najnovije trendove, dok kupaonicom caruje odličan spoj crne i bijele boje te cigle.

Dok je pokoji dašak boja u bijelom ulaštenom minimalizmu ono što daje šarm ovoj kući, eksterijer je ono što je čini uistinu posebnom. Obavezan bazen okružen natkrivenim ležaljkama odaje dojam prave boemske mediteranske lokacije i lako je na terasi ove vile zaboraviti da se nalazimo nedaleko Rovinja.
 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella  Villa Bella Villa Bella  Villa Bella
 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
Villa Bella 
M.M.
Objavljeno: 11.09.2015. u 10:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p