DIZAJN I ARHITEKTURA

IKEA lansirala namještaj koji bežično puni vaš mobitel

Inovativna nova kolekcija švedskog branda

IKEA 
Sjajno rješenje za sve nas koji smo vremenom postali ovisnici o mobilnim uređajima i raznim gadgetima s kojima se u našim domovima nagomilavaju kablovi, stiglo je iz švedskog prodajnog lanca IKEE.

Naime, predstavljena je nova kolekcija koja integrira tehnologiju za bežično punjenje mobitela i tableta za čitanje u lijepo dizajniran i funkcionalan namještaj poput noćnih ormarića, svjetiljka i radnih stolova, u IKEA robnim kućama će biti dostupna od travnja 2015.
 
IKEA
Nova IKEA kolekcija koristi tehnologiju koja ima globalni Qi standard certificiranja i podržava automatsko punjenje svih uređaja koji imaju ugrađen Qi standard (Google, Nexus, Nokia Lumia, HTC, Samsung). Uređaje koji nisu Qi kompatibilni, (poput Iphone uređaja) moguće je puniti VITAHULT navlakom za punjenje koju će kupci također moći nabaviti u IKEA robnim kućama.

“Iz istraživanja i posjeta domovima koje provodimo svake godine, znamo da ljude smeta nered koji stvaraju kablovi. Brinu se hoće li uspjeti na vrijeme pronaći punjač i hoće li im se baterija potrošiti. Naša inovativna rješenja, koja integriraju bežične punjače u komade namještaja, učinit će život kod kuće jednostavnijim“, naglasila je Jeanette Skjelmose, Voditeljica odjela rasvjete i bežičnog punjenja u IKEA of Sweden, tvrtke zadužene za dizajn i razvoj IKEA asortimana smještene u Älmhultu, Švedskoj.
 
IKEA 
IKEA 
IKEA 
Foto: Press
Objavljeno: 02.03.2015. u 10:45
Tagovi: Ikea

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p