LIFESTYLE

Imaju li plus size modeli pravo na reklamiranje donjeg rublja?

Odgovore daje nova reality emisija Big Sexy

Tema plus size modelling-a definitivno je jedna od onih na kojoj se lome koplja. Mnoštvo djevojaka ušlo je u taj svijet kako bi poručilo ženama važnu poruku - posve je u redu imati obline i ne stati u najmanje brojeve. Crystal Renn, koju velika većina doživljava predvodnicom ove priče, već je odavno izgubila obline koje su je i dovele na naslovnice svjetskih magazina.

Na malim ekranima uskoro kreće nova reality shema naziva Big Sexy u kojoj se šest djevojaka natječe za prestižnu titulu „najbolje plus size djevojke" koja otvara mnoga vrata (barem što se tiče SAD-a, budući plus size nije toliko zaživio na Starom kontinentu).

Jedna od zvijezda ovog show-a jest Tiffany Bank koja iza sebe već ima bezbroj odrađenih poslova i time je idealni sugovornik u vezi ove teme. „Svi misle kako je plus size modelling jedna jednostavna priča. Moraš biti debela, imati obline i lijepo lice te biti sretna. No daleko je to od toga. Konkurencija je jednako snažna kao u svakidašnjem modellingu. Ne moram vam ni spominjati kako to izgleda kada moramo nositi donje rublje. To je posebna situacija za sve plus size djevojke. I da - morate paziti na sebe. Na svoje veličine. Nemate pravo na smanjivanje konfekcijskog broja na više ili na niže...."

Big Sexy stigao je još jučer na male ekrane, a mi vam donosimo dio drame:

 

M.B.

Photo: nymag

Objavljeno: 31.08.2011. u 15:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p