DIZAJN I ARHITEKTURA

Impresivan australski dom Cate Blanchett

Rezidencija u koju smo se ludo zaljubili
cate blanchett 
Domovi holivudskih zvijezda i raznih celebrityja materijal su koji nas često inspirira, ponekad zadivljuje i puni naše Pinterest mape kojima u opisu stoji dizajn interijera. Lako se dogodi da te iste interijere zaboravimo brže nego provučemo karticu na blagajni u omiljenoj high street trgovini, no onaj kojeg je glumica Cate Blanchett do nedavno nazivala svojim neće tako lako pobjeći iz naših misli.

Iako je poznata australska glumica svoje imanje koje dijeli sa suprugom Andrewom Uptonom stavila u prodaju za 14.75 milijuna dolara te ga prodala nakon svega tri tjedna, nismo mogli odoljeti a da u krasnu kuću ne zavirimo i doznamo Catein ukus kad je riječ o interijerima. Poznato pod imenom Bulwarra, imanje je smješteno u povijesnom predgrađu Sydneyja, Hunters Hillu. Direktan izlaz na rijeku i prekrasan krajolik samo su maleni komad atraktivnosti ovog posjeda.
 
cate blanchett 
Kamena kuća sagrađena je 1877. godine, a obnovljena 2007. pod palicom arhitekata Nadine Alwill i Stephena Lesiuka. Sastavljen od pet spavaćih soba, knjižnice i kuhinje u kojima prevladavaju moderni elementi i dekoracije, te impozantnog eksterijera u kojem se izdvajaju tenisko igralište, bazen s pogledom, spa dio i blagovaonica, posjed odaje dojam luksuza i elegancije svojstvenih prekrasnoj Cate. Prirodni materijali i drvo u kombinaciji s crno-bijelim elementima ono su što krasi sve prostorije u kući, dok stakleni zid na ulazu cijeloj priči daje urbani moment.
 
cate blanchett 
cate blanchett 
cate blanchett 
cate blanchett 
cate blanchett 
cate blanchett 
cate blanchett 
M.M.
Foto: Veranda (Ken Jacobs/Christie's International Real Estate)
Objavljeno: 20.10.2015. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p