LIFESTYLE

Uskoro ćete moći kupiti outfite blogerica na Instagramu

Online shopping nikada nije bio jednostavniji

Ako provodite dosta vremena pregledavajući Instagram priče ili nove kolekcije i popuste na raznim online trgovinama, imamo rješenje koje kombinira obje opcije! Nećemo lagati, Instagram priče su postale redoviti dio svakodnevnog života uz koje pijemo prvu jutarnju kavu ili kratimo vrijeme u tramvaju, a nova opcija bit će i više nego dobrodošla pošto uključuje mogućnost direktnog online shoppinga

Odabrane robne marke (kada pogledamo popis prije bismo rekli luksuzne) od sada mogu dodati shopping bag naljepnicu u svoje priče koja će korisnicima omogućiti da klikom na navedenu ikonu mogu saznati više informacije o navedenom proizvodu te ga u konačnici i odmah kupiti. Jedan od modnih brendova koji trenutno može koristiti novu Instagram funkciju za kupnju je Louis Vuitton koji ima namjeru proširenja svoje ponude u bliskoj budućnosti na ovoj popularnoj društvenoj mreži. 

Najavljujući novu opciju, Instagram gurui su izjavili: „Brendovi su među prvima prihvatili priče, stvarajući neke od najgledanijih i zanimljivih sadržaja na platformi te je razumljivo kako smo kreirali opciju online shoppinga u Instagram trgovini“. Dodali su kako 300 milijuna ljudi svakodnevno upotrebljava Instagram priče i kako je nedavno istraživanje pokazalo kako „Instagrammeri često pregledavaju priče kako bi pratili rad brenda za kojeg su zainteresirani, dobili uvid u proizvode koje vole i saznali koji su proizvodi relevantni za njih“. Mislimo kako ćemo kreditnu karticu uskoro morati pospremiti na neko daleko i mračno mjesto jer će shopping, čini nam se, postati jednostavniji nego ikad.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 13.06.2018. u 13:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p