LIFESTYLE

Instagram profili na kojima je ljeto vječno

Najdraži profili okupani suncem i morem
instagram 
Ljetna depresija se kao termin već ustalila u znanstvenim istraživanjima i psihološkim rječnicima no, pitate li nas, post summer blues je daleko kobnija pojava koja bi trebala zauzeti prvo mjesto na ljestvici suvremenih boljki. U trenutku u kojem se većina vraća s godišnjih odmora, gradske se ulice sve više pune, a svakodnevica se polako vraća u normalu, postajemo svjesni činjenice da se ljeto bliži kraju.

Svaki će pravi ljubitelj toplog godišnjeg doba u ovim trenucima početi očajavati, uz ideju o pakiranju kovčega i kupovanju aviokarte za egzotičnu destinaciju konstantno prisutnu u nekom kutku uma. Ipak, ovaj pothvat nije lako izvediv u slučajevima većine nas stoga, jedino što nam preostaje jest pronaći neka druga, jeftinija (ili besplatna) rješenja.
 
instagram 
Kao jedno od najpopularnijih sredstava prokrastinacije danas, i u ovom se slučaju nameće Instagram. U želji da produžimo ljeto ili barem zadržimo to omiljeno ljetno stanje uma, posežemo za svojim najdražim profilima okupanima suncem. S ljetom kao svojom temom, ovi nas profili drže na životu kad krene padati prvo lišće s drveća. Istina, ponekad će samo produbiti osjećaj nostalgije, no tako vizualno savršenih, teško ih se odreći.
 
Bilo da je riječ o Instagram profilima etabliranih travel magazina, već postojećih Tumblra ili profila travel blogera, ovo su naši najdraži Insta računi koji će osigurati pravu dozu morske soli, egzotičnih plaža, osunčanog tena, palmi i kokosa. Ukratko, inspiracije za kojom smo vječno u potrazi. Ako nakon skrolanja impulsno kupite avio kartu za neki egzotični kutak na planeti gdje ljeto traje zauvijek, slobodno nas okrivite.
  
elswhere 
 
@gypsea_lust 
 
@searching_for_adventure 
 
@tropicalwayoflife 
 
beachtravellers 
 
@softandconcrete 
 
sunshine_cafe 
 
traveldo.se
 
  
 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.08.2016. u 14:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p