DIZAJN I ARHITEKTURA

Iznimno stylish dom poznatog supermodela

Prestižna privatna plaža u sklopu kuće Cindy Crawford

Cindy Crawford  
Ako ste ikada pokušali zamisliti kako izgleda dom dostojan jednog od najpoznatijih svjetskih supermodela, došlo je vrijeme da to i saznate. Cindy Crawford i njen suprug odlučili su nakon samo godinu dana svoj dom u prestižnom kvartu u Malibuu zamijeniti novim, čime smo i mi dobili uvid u lijepe odaje prekrasne Cindy.

Vodeći se za mnogim drugim celebrityjima, Cindy i njen suprug su svoj posjed kupili za 6 milijun dolara s namjerom da ga prodaju, što su sada odlučili i učiniti no za 15 milijuna dolara. Prostrana kuća sastoji se od pet spavaćih soba, tri kupaonice, nekoliko dnevnih soba i blagovaonica, bazen nalik na lagunu, a posjed krase i mnogobrojne vanjske terase te privatna staza do izuzetno ekskluzivne plaže Little Dume. Svijetle nijanse i prirodni elementi sjajno se uklapaju u surferski okoliš Malibua, čineći ovaj interijer nevjerojatno stylish

Kako je kuća poznatog para smještena u prestižnom i trendi dijelu Malibua, Point Dumeu, novim vlasnicima susjedi će biti ni više ni manje nego Julia Roberts, Gwyenth Paltrow, Chris Martin i ini, što će sasvim sigurno biti dodatni mamac za potencijalne kupce. 
 
Cindy Crawford  
Cindy Crawford  
Cindy Crawford  
Cindy Crawford  
Cindy Crawford   Cindy Crawford  Cindy Crawford  Cindy Crawford  Cindy Crawford  
M.M.
Foto: Coldwell Banker
Objavljeno: 02.06.2015. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p