LIFESTYLE

#jednizadruge giveaway: Dosta je života na pauzi jer nagrađujemo svoje vjerne čitatelje!

Pritisnite tipku 'play' na život i igrajte se s nama za sjajne nagrade!

O posljednjih nekoliko mjeseci pričat ćemo još zaista dugo, no iskreno vjerujemo kako je ono najgore iza nas. Točnije, da je istinita ona da u svakom zlu postoji i neko dobro, dokaz je ova 2020. godina. U inat nedaćama i gotovo filmskim scenarijima od pandemije pa do onog zagrebačkog potresa, pokazali smo kako i dalje brinemo #jednizadruge i da baš ništa ne može stati na putu dobre volje i ljubavi.

Tako smo zajedno s vama otkrivali male hrvatske kreativce, podržali brojne brendove, otkrili vam gdje se krije najbolje povrće i voće hrvatskog korijena, kako možete pomoći glavnom gradu, a i zašto ovo ljeto biste trebali provesti na hrvatskoj obali u jednoj od brojnih kamenih kućica... Odaziv je bio sjajan pa je smo tako zaista svi zajedno dokazali da se skupa može i mora te da smo ovdje #jednizadruge... no tu priči nije kraj.


Osvojite romantični let balonom i brojne druge nagrade

Iako polako ali sigurno ponovno vraćamo svoje živote u uobičajenu svakodnevicu, i dalje želimo nastojati misliti na vas i vas poticati da mislite na druge. Kao svojevrsnu nagradu našim čitateljima, ali i priliku da i vi nekoga usrećite, odlučili smo vas nagraditi brojnim poklonima. Ukoliko ste se zaželjeli jednostavne večere u društvu prijateljice ili je vašoj kosi prijeko potreban odlazak frizeru, ako ste odlučili prodisati punim plućima i usuditi se na let balonom, na tetovažu ili pribaviti kartu za neko daleko putovanje prvom mogućom prilikom, ovdje smo da vam pomognemo!


Osvojite povratne avionske karte i brojne druge nagrade

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram te sudjelujte u FASHION.HR x #jednizadruge tjednim natječajima napravljenim u suradnji s brojim poznatim brendovima, pozovite svoje prijatelje i izmamite im osmjeh na lice. Svakog utorka i četvrtka ne propustite provjeriti s čime smo vas odlučili iznenaditi i nagradite sebe i svoje najmilije utrkom za sjajne nagrade!

Foto: FASHION.HR, Unsplash
Objavljeno: 25.05.2020. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p