LIFESTYLE

#jednizadruge giveaway: Osvojite vrhunski tretman u poznatom zagrebačkom frizerskom salonu!

Sretnom dobitniku osiguravamo sjajan paket usluga koji će obnoviti vaš look!

Stigao je četvrtak, a to znači da je ujedno i stiglo vrijeme za još jedan giveaway u nizu kojim nastojimo razveseliti naše vjerne čitatelje. Ovoga puta vodimo vas u poznati zagrebački frizerski salon, a sretnom dobitniku osiguravamo vrhunski tretman koji uključuje frizuru, šišanje i farbanje po vašoj želji! Prepustite se u ruke naše poznate stilistice i počastite se novim lookom koji će vam bez imalo sumnje uljepšati dan!

Znamo koliko je teško dobiti skorašnji termin u najdražim nam frizerskim salonima koji trenutačno vrve klijentima koji, zbog aktualnog koronavirusa, tjednima čekaju svoj red za uljepšavanje. Upravo zato, u najnovijem giveawayu smo odlučili sretnog dobitnika nagraditi paketom vrhunskih usluga u poznatom zagrebačkom salonu - Fabula de Forma. Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku, iskušajte svoju sreću te si osigurajte mjesto u salonu naše poznate hair stilistice Katice Topčić koja će uz svoja znanja i besprijekorne vještine ispuniti sve vaše želje i preporoditi vašu kosu!

FASHION.HR je u suradnji s poznatom hair stilisticom Katicom Topčić odlučio nagraditi jednog čitatelja paketom usluga koje uključuju frizuru, šišanje i farbanje u cijenjenom zagrebačkom salonu koji će bez imalo sumnje ispuniti svaku vašu želju i priuštiti vam opuštajući dan uljepšavanja o kakvom ste zasigurno u ovom razdoblju karantene sanjali.

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, potražite objavu na društvenim mrežama FASHION.HR-a i u komentarima nam otkrijte zašto baš vi zaslužujete osvojiti ovaj sjajan paket usluga, a sve detalje o sudjelovanju u #jednizadruge giveawayju su u nastavku. A mi se svakako igramo i dalje te vam svakog utorka i četvrtka spremamo zanimljive i neodoljive nagrade!

Sudjelujte u #jednizadruge giveawayju ovdje

#jednizadruge giveaway – Fabula de Forma x FASHION.HR

1. Pratite @fashion.hr Facebook profil
2. Pratite @fabuladeforma Instagram profil
3. Lajkajte objavu #jednizadruge giveawaya
4. U komentarima ispod ove objave napišite razlog zbog kojega biste baš Vi trebali postati sretni dobitnik beauty paketa!

Dobitnika ovog natječaja nasumičnim odabirom proglasit ćemo u utorak 9. lipnja te ujedno objaviti i novi #jednizadruge giveaway! Sretno!

Objavljeno: 04.06.2020. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p