LIFESTYLE

#jednizadruge giveaway: Sretnom dobitniku darujemo dvije preslatke Chia Cups šalice!

Postanite vlasnik prepoznatljivog dizajna neodoljivih šalica koje obožavaju baš svi!

Baš kao što smo i obećali, i ovoga utorka nastavljamo s ispunjavanjem želja naših dragih čitatelja, a nakon nezaboravnog, adrenalinskog leta balonom iznad Hrvatskog zagorja, red je došao na popularne Chia cups šalice koje su u posljednjih nekoliko godina potpuno zaludjele sve ljubitelje fine keramike i chic dizajna, a koje možete osvojiti u još jednom giveawayu!

Unikatni predmeti od keramike posljednjih nekoliko godina postali su apsolutni hit, a pravi dokaz tomu su neodoljive Chia cups šalice domaćeg brenda iza kojeg stoji svestrana kuharica i umjetnica - Filipa Sorko čije točkaste šalice žele baš svi! Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku, iskušajte svoju sreću te postanite vlasnik čak dvije Chia cups šalice u kojima ćete ovoga ljeta uživati u dobrom društvu, ispijajući ledenu kavu ili koji drugi napitak po želji. Isto tako, možete podijeliti svoj poklon i pokloniti jednu šalicu te razveseliti dragu osobu i uljepšati joj dan jer svi znamo da je samo sreća veća baš onda kada se dijeli!

Osvojite dvije Chia Cups šalice

FASHION.HR je u suradnji s Filipom Sorko odlučio nagraditi jednog čitatelja parom Chia Cups šalica iz koje će ispijanje jutarnje kave ili čaja biti još veći užitak, a koje će zbog svog prepoznatljivog chic dizajna ujedno i uljepšati police baš svakog interijera i svake kuhinje!

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, potražite objavu na društvenim mrežama FASHION.HR-a i u komentarima nam otkrijte zašto baš vi zaslužujete ove neodoljive šalice,a sve detalje o sudjelovanju u #jednizadruge giveawayju su u nastavku. A mi se svakako igramo i dalje te vam svakog utorka i četvrtka spremamo zanimljive i neodoljive nagrade!

Sudjelujte u #jednizadruge giveawayju ovdje

#jednizadruge giveaway – Chia Cups x FASHION.HR

1. Pratite @fashion.hr Facebook profil
2. Pratite @filipaasorko Instagram profil
3. Lajkajte objavu #jednizadruge giveawaya
4. U komentarima ispod ove objave napišite razlog zbog kojega biste baš Vi trebali postati sretni dobitnik Chia Cups šalica!

Dobitnika ovog natječaja nasumičnim odabirom proglasit ćemo u četvrtak 4. lipnja te ujedno objaviti i novi #jednizadruge giveaway! Sretno!

Objavljeno: 02.06.2020. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p