LIFESTYLE

#jednizadruge giveaway: Vodimo vas na čarobni let balonom za dvoje!

Doživite nezaboravno iskustvo s pogledom na sanjive brežuljke Hrvatskog Zagorja

Gotovo svatko od nas ima bucket listu koja iz godine u godinu postaje sve duža. Bilo da se radi o kakvom dalekom putovanju, skoku iz aviona, tetovaži ili pak nečemu potpuno jednostavnom poput kampiranja u šumi ili road tripu, nijedna želja nije manja ili veća, ali nažalost rijetko koju zaista na kraju i uspijemo napraviti i ispuniti. No jedna ujedno adrenalinska ali i krajnje romantična želja sada vam je nadohvat ruke...

Ako smo naučili išta u posljednjih nekoliko mjeseci, to je da život treba živjeti punim plućima. Da trebamo misliti na druge jednako kako mislimo i na sebe te da je život odviše krhak da bi bilo što stavili na čekanje. Stoga, ako ste se zaželjeli novih iskustava i bijega iz kolotečine,dosta vam je samo gledanja u svoju bucket listu ili možda poznajete nekoga koga biste iznenadili poklonom koji se ne odbija, naše vjerne čitatelje vodimo na nezaboravni let balonom!


Osvojite let balonom za dvoje u Balon klubu Zagreb

FASHION.HR u suradnji s Balon klub Zagreb odlučio je nagraditi jednog od vas jedinstvenim iskustvom za pamćenje! Poklanjamo vam romantični i uzbudljivi let za dvoje iznad sanjivih brežuljaka Hrvatskog Zagorja radi kojeg ćete se zaljubiti u letenje.

U Balon klubu Zagreb dobivate članarinu, ručno izrađeni, unikatni poklon bon, prijevoz do uzletišta, let nad neistraženim krajolicima Hrvatskog Zagorja u trajanju od jednog sata, zakusku uz vrhunski pjenušac i balonaško krštenje, te naposljetku individualiziranu diplomu o letu kao podsjetnik na nezaboravno iskustvo.

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, potražite objavu na društvenim mrežama FASHION.HR-a i u komentarima nam recite koga biste poveli i zašto! Svi detalji o sudjeovanju u #jednizadruge giveawayju su u nastavku, a mi se igramo i dalje jer svakog utorka i četvrtka očekuju vas zanimljive i neodoljive nagrade!


Sudjelujte u #jednizadruge giveawayju ovdje

#jednizadruge giveaway – Balon klub Zagreb x FASHION.HR

1. Pratite @fashion.hr Facebook profil
2. Pratite @BalonklubZagreb Facebook profil
3. Lajkajte objavu #jednizadruge giveawaya
4. U komentarima ispod ove objave označite osobu koju želite iznenaditi letom balonom u iznad Hrvatskog Zagorja!

Dobitnika ovog natječaja nasumičnim odabirom proglasit ćemo u utorak 2. lipnja te ujedno objaviti i novi #jednizadruge giveaway! Sretno!

Foto: Unsplash, FASHION.HR, Balon klub Zagreb
Objavljeno: 28.05.2020. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p