LIFESTYLE

Jeste li počeli koristiti najnoviju opciju Instagram Storyja?

Nakon glazbe, dolazi još jedan novitet!

Kako se čini, Instagram ne pokazuje ni najmanje naznake usporavanja vezane uz osmišljavanje novih tehnoloških značajki. Tek što smo se navikli na dodavanje glazbe u pričama, dobili smo novu opciju koja je san snova svakog zaljubljenika u ankete – postavljanje direktnih pitanja kroz interaktivne naljepnice.

Novi dodatak objašnjen je kao zanimanje ove aplikacije za mišljenje korisnika. Kako bi koristili ovu značajku, korisnici mogu odabrati naljepnicu s upitnikom nakon snimanja fotografije ili videozapisa. Nakon toga, možete natipkati svoje pitanje, smjestiti ga bilo gdje na fotki ili videu i podijeliti ga sa svojim followerima kroz story koji dodirom na naljepnicu direktno vam mogu odgovoriti, koliko god puta žele (idealno za spam?).

Odgovore followera možete pregledati u popisu gledatelja svojih priča tako da dodirnete bilo koje pitanje i napišete odgovor koji će ponovo biti podijeljen kroz vašu priču. Unatoč tome što možete vidjeti svaki odgovor na vašem popisu koji je privatan, kada ćete dijeliti odgovor u priči, nijedna fotografija i korisničko ime neće biti vidljivo ostalima. Imate li već spremljen popis pitanja?

Foto: Unsplash
Objavljeno: 12.07.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p