LIFESTYLE

Jeste li probali...

...pretvoriti zabavu Noći vještica u apsolutnu posvetu modnome kiču?

Svima je već jasno kako se Noć vještica „slavi" iz jednog razloga - organiziranja ludih tuluma pri čemu se možete maskirati u omiljene likove iz horora, glavne likove iz hit serije Vampirski dnevnici ili pak podsjetiti na heroine horor trilera koje su definirale filmsku povijest (poput plavuša iz legendarnih uradaka Alfreda Hitchcock-a). No sada je vrijeme da pilu okrenete naopako!

Osim tradicionalnog ukrašavanja vašeg doma bučama i tikvicama koje možete naći u mnogim dućanima (od jučer i na akcijama!), vrijeme je da pretjerate kičem kojeg nabacite na sve - od sobe u kojoj ćete okupiti najdraže prijatelje do vašeg lica i tijela koje zaslužuje ovakve transformacije. Zadajte si temu, npr. Bogata dama iz Teksasa provincijalnog pogleda na modu ili neka to bude žena ruskog oligarha koja je upala u zamku tranzicijskog ludila koje vlada u odnosu na brendiranu odjeću i počnite pretjerivati. Ili jednostavno HORRIFIC BAD TASTE PARTY.

 

Osim što će se vaši prijatelji prestrašiti kada vide nešto neočekivano i unikatno ( to je i smisao maskiranja), moći ćete spojiti vaše najskrivenije želje iz djetinjstva kada ste htjeli biti Barbika bez da vam pritom itko zamjeri pretjerivanje i odavanje kiču.

U dom slobodno unesite brojne jastučiće u snažnim nijansama (npr.ružičaste), kojima ukrasite i stolice u kuhinji dok za stol ostavite detalje poput omiljenih štikli, nakita ili parfema. Proslavite svoju opsjednutost modom i ne zaboravite - skinite make -up prije spavanja bez obzira na stanje u kojem se nalazili! Uživajte...

Marko Banjavčić

 

Objavljeno: 29.10.2011. u 14:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p