LIFESTYLE

Jeste li već skinuli najpopularnije Viber stickere u Hrvatskoj?

Više od milijun FASHION.HR stickera izmijenjeno u samo dva tjedna
FASHION.HR Viber Stickeri
svega dva tjedna od lansiranja, FASHION.HR Viber stickeri ostvarili su odličan rezultat i postali dio svakodnevice više od 130 000 korisnika koji su ih dosad preuzeli. O uspjehu ovih popularnih stickera najbolje govori brojka od više od 1 000 000 izmijenjenih stickera u direktnim porukama korisnika na hrvatskom tržištu. Zbog velikog interesa, FASHION.HR Stickeri od sada su dostupni i na tržištu Srbije i Bosne i Hercegovine što će dati novi vjetar u leđa ovoj sticker maniji.


„Ovo su zaista fascinantne brojke i od svih komunikacijskih platformi koje je FASHION.HR razvijao u posljednjih nekoliko godina, Viber stickeri su ostvarili najbolje rezultate u rekordnom roku. Reakcije korisnika su odlične i jako smo sretni što su naši stickeri naišli na tako dobar odaziv i što ih tako veliki broj ljudi zaista koristi u svakodnevnoj komunikaciji. To je znak da smo uspjeli u želji da se i na ovaj način približimo našim korisnicima“, izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a. Sjajne brojke i veliki interes korisnika rezultat su kombinacije atraktivnog i dopadljivog dizajna te komunikacije prilagođene lokalnom tržištu, kako je na predstavljanju suradnje pojasnio i glavni direktor Vibera za srednju i istočnu Europu, Atanas Raykov.

FASHION.HR Viber Stickeri
FASHION.HR Viber Stickeri
Besplatni stickeri jedinstveni su, zabavni i odlično pogađaju emocije i svakodnevne situacije u kojima se nalaze svi, a ne samo članovi FASHION.HR zajednice. Zaštitna lica stickera su simpatične djevojke koje na zabavan, duhovit i pomalo ironičan način komuniciraju u svakodnevnim aktivnostima, od odlaska na posao, izbora hrane, do večernjeg izlaska. Ideja je omogućiti korisnicima zabavnu razmjenu poruka i jednostavnu komunikaciju izraza koje svakodnevno koriste i emocija s kojima se susreću u vidu prepoznatljivih Viber sličica. Stickeri su dizajnirani pod kreativnim vodstvom agencije RED, a dostupni su u Viber trgovini na tržištu Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine do 06. siječnja 2017.

FASHION.HR Viber Stickeri
FASHION.HR Viber Stickeri
Foto: PR
Objavljeno: 25.10.2016. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p