LIFESTYLE

Kako imati čist i uredan dom, a ne trošiti svakodnevno sate na održavanje?

Otkrijte sjajan trik mlade mame Jelene Petrović
Kroz život se susrećemo s raznim ulogama, no svakako jedna od najvažnijih jest ona uloga roditelja. Dolaskom djeteta u obitelj prioriteti se naglo mijenjaju te je sva pažnja usmjerena ka malenom biću koje toliko ovisi o nama. Također, za neke stvari više i nemamo toliko vremena, što se posebno osjeti kada su kućanski poslovi u pitanju za koje se ponekad čini kao da im nikada nema kraja!

Taj osjećaj posebno nas prati i u ovom blagdanskom periodu kada je toliko toga potrebno napraviti da bi dom zablistao. Uz svakodnevne obaveze koje nas nemilosrdno vuku za rukav, posebice zato što je kraj godine, pronaći vremena u kojem ćemo se posvetiti čišćenju doma ponekad se čini kao nemoguća misija. Ovaj osjećaj nerijetko prati i omiljenu domaću Influencericu, Jelenu Petrović, čija je obitelj nedavno postala bogatija dolaskom malenog Nike. Kako bi vješto uskladila sve obaveze, pored multitaskinga važna je i dobra organizacija vremena, a zahvaljujući napretku tehnologije, to i nije toliko zahtjevno koliko se možda čini na prvu!

Imati besprijekorno čisti dom bez da nam to oduzme svo vrijeme ovoga svijeta moguće je zahvaljujući pametnoj suvremenoj tehnologiji, pa se tako kao Jelenin 'perfect match' pokazao Dyson V15 Detect Absolute, bežični štapni usisivač. Riječ je o kvalitetnom kućanskom uređaju koji učinkovito i brzo uklanja baš sve nečistoće, ostavljajući nam tako više vremena na raspolaganju za stvari u kojima zapravo uživamo.

Po čemu se Dyson V15 Detect Absolute razlikuje od klasičnih usisavača? Naime, ovaj kućanski uređaj dizajniran je tako da uz pomoću laserske tehnologije integrirane u Slim Fluffy četki, otkriva prašinu veličine svega 10 mikrona, pa tako možete biti sigurni da su sve one sitne nečistoće, često nevidljive golim okom, precizno uklonjene. Nadalje, njegova posebnost leži i u akustičnom piezo senzoru čija je učinkovitost i znanstveno potvrđena! Dysonovi inženjeri razvili su tehnologiju koja korisnicima omogućuje mjerenje prašine, čije parametre zatim prikazuje na LCD zaslonu kao znanstveni dokaz dubinskog čišćenja. Što to točno znači? Prašina zapravo ulazi u usisivač i kroz akustični senzor dolazi do spremnika te se tada male vibracije pretvaraju u električne signale. Tako za vrijeme čišćenja možete pročitati koliko je točno prašine uklonjeno!

Osim toga, Dyson V15 Detect Absolute usisivači u trenutku uočavanja većeg koncentrata prašine povećavaju jačinu usisavanja koja se potom smanjuje kada se razina prašine vrati u normalu. Ovako praćenje usisavanja posebno je bitno mladim roditeljima koji znaju koliko je dom bez prašine važan kada u njemu živi dijete.

Nadalje, održavanje ovog kućanskog uređaja vrlo je lako jer sadrži i tehnologiju protiv zapetljavanja dlake na četku, a što će se posebno svidjeti onima s dugom i bujnom kosom kao što je Jelenina. Također, Dysonova četka V15 Detect High Torque umjesto vas automatski uklanja dlake, stoga možemo reći da ovaj uređaj radi gotovo sve umjesto nas!

Iz svega navedenog možemo zaključiti kako je upravo ovaj usisavač nešto što se isplati imati u svakom kućanstvu jer nam pruža mogućnost da svoje slobodno vrijeme iskorištavamo upravo onako kako to mi želimo, a ne onako kako moramo - kroz čišćenje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.12.2021. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p