DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako izgleda dom Kate Moss?

Jedna od najvećih modnih ikona otvorila je vrata svoje intime

Kate Moss 
Omiljena zločesta cura modnog svijeta nikada nije bila fan iznošenja svoje intime u javnosti i osim pokojeg skandala te milijuna paparazzi fotografija, u kojima su stilsku inspiraciju tražile nebrojene trendseterice diljem svijeta, rijetko kada smo imali prilike doista zaviriti u svijet Kate Moss. No, stvari su se počele mijenjati s njenom suradnjom s britanskim Vogueom.

Krajem prošle godine Vogue je zavirio u sve kutke Kateinog doma i njima ukrasio stranice prosinačkog broja, a vizuali impresivne kolekcije cipela, torbi i detalja bez kojih omiljena modna ikona ne može, očarali su i nas. Baš kako smo i pretpostavljali, Katein dom prepun je značajnih uspomena, kao što je portret s kćeri kojeg potpisuje Mario Testino, zečje uši sa snimanja za Playboy, ali i naušnica s Jamajke koje joj je poklonila legendarna Anita Pallenberg.

Modna kameleonka s Vogueovom je novinarkom Kate Phelan podijelila razne priče iz svoje impresivne karijere, svoju ljubav prema odjeći, ali i onu koja je zamijenila intenzivno partyjanje iz mladih dana - vrtlarstvo. Doznali smo kako Kate skuplja ukrasne knjige za svoj stolić u dnevnoj sobi i obožava Chanel No 5, i sve nas je to primoralo da još više zavolimo legendarnu ikonu stila.
 
Kate Moss 
Kate Moss 
Kate Moss 
Kate Moss 
Kate Moss Kate Moss Kate Moss Kate Moss Kate Moss  
M.M.
Foto: Vogue
Objavljeno: 30.01.2015. u 11:32
Tagovi: Kate Moss, Vogue

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p