DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako izgleda dom naše omiljene glumice?

Pogled u ljupku rezidenciju Zooey Deschanel
zooey deschanel 
Jedna od naših omiljenih razbibriga jest virenje u domove dragih nam zvijezda. Interijeri bogatih i slavnih najčešće su i projekcija njihovog stila, stoga ne čudi da si ovaj grešni užitak najčešće opraštamo, koristeći ga kao vrelo inspiracije.

Pomalo vrckasto, dobrim dijelom romantično i uistinu vedro riječi su koje najbolje opisuju dom jedne od naših omiljenih glumica, slatke Zooey Deschanel. Iako ovaj dom u Los Angelesu neće još dugo biti njen, s obzirom na to da ga je stavila na prodaju i time nama omogućila da u njega zavirimo, ne sumnjamo kako će i onaj budući koji će dijeliti sa svojim odabranikom, producentom Jacobom Pechenikom, biti jednako šarmantan.

Datirajući iz 30-ih godina prošlog stoljeća, ranč zvijezde serije New Girl sastoji se od tri spavaće sobe, isto toliko kupaonica i odvojene kolibe namijenjene gostima, a okružen je bujnom prirodom. Zelena boja dnevne sobe, plava u blagavaonici te bijela u spavaćoj sobi, kao i drveni podovi, velik kamin i eleganatna francuska vrata savršeno zaokružuju prostrane prostorije toplog doma buduće mlade majke Zooey, a volite li njen stil sigurni smo kako ćete rado zaviriti u ovaj dom i inspirirati se pokojim detaljem.
   
zooey deschanel  
zooey deschanel  
zooey deschanel  
zooey deschanel  
zooey deschanel  
zooey deschanel  
zooey deschanel  
zooey deschanel   
M.M.
Foto: Westside Estate Agency, naslovnica/Instagram
Objavljeno: 04.05.2015. u 11:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p