DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako izgleda fascinantno seoce Johnnyja Deppa?

Jeste li ovako zamišljali dom osebujnog glumca?
Johnny Depp 
Centralni trg, crkva pretvorena u sobu za goste s ispovjedaonicom preuređenom u ormar, restoran s profesionalnom kuhinjom kojeg je njegov slavni vlasnik koristio kao svoju blagovaonicu, posebna zgrada za pranje prljavog rublja... I sve to na idiličnom jugu Francuske. 

Kada bismo vas pitali kojem celebrityju pripada ovakvo imanje, mišljenja smo kako s odgovorom ne biste imali problema. Johnny Depp nekadašnje je napušteno seoce, za koje se nagađa da datira još iz 1800. godine, pretvorio u svoj dom. Desetak zgrada je tako palo u ruke osebujnog glumca, a ne čudi ni činjenica kako se sam prihvatio dizajniranja interijera. 

Fascinantno imanje na kojem je Johnny vrijeme provodio s Vanessom Paradis i svojom djecom, sada je stavljeno na prodaju za 26 milijuna dolara, a novi vlasnik će ovim selom, osim samostalnih zgrada poput crkve, praonice, garaže i restorana, dobiti glavnu kuću s pet spavaćih soba i studijem u kojem je Johnny slikao, dva bazena, skate park, teretanu, ali i glumčevu osobnu kolekciju namještaja, knjiga, umjetnina, DVD-a i ostalih osobnih predmeta.
 
Johnny Depp 
Johnny Depp 
Johnny Depp 
Johnny Depp 
Johnny Depp 
Johnny Depp 
M.M.
Foto: Sotheby's International
Objavljeno: 22.06.2015. u 12:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p