DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako izgleda jedan od najmaštovitijih hotela u Berlinu?

Hüttenpalast je mjesto gdje se ljeto osjeća u zraku

Hüttenpalast Berlin 
Ako ste ikada posjetili Berlin, sigurno ćete se složiti s konstatacijom kako je to jedan od najoriginalnijih gradova Europe. Njegovi stanovnici su autentični, raznoliki i svoji, baš kao i berlinski klubovi, barovi i hoteli. Za standardiziranost u ovom gradu nema pretjerano mjesta, što će vam sasvim sigurno pojasniti i Silke Lorenzen i Sarah Vollmer.

Vlasnice jednog od trenutno najoriginalnijih hotela u Berlinu krenule su od ideje kako žele mjesto gdje će moći spojiti sve što imaju i sve što žele. Uz to, željele su taj isti entuzijazam i kreativnu energiju dijeliti s drugima. Tako je nastalo mjesto koje okuplja ljude iz cijeloga svijeta, a nalazi se u jednom od trenutno omiljenih berlinskih susjedstva, Neuköllnu. Stara tvornica usisavača postala je palača iz snova i nazvana je Hüttenpalast hotel.

Kreativno igralište ove dvije žene postalo je omiljenim odredištem mnogim mladim nomadima u potrazi za neuobičajenim iskustvom. Bilo da za svoje prenoćište odaberu staru kamp kućicu, odnosno restauriranu prikolicu iz '60.-ih, '70.-ih te '80.-ih ili pak drvenu kolibu, u zraku će se osjetiti dašak ljeta, baš kao što su to zamislile vlasnice hotela. Ovisno o vrsti kućice, za noćenje će se u Hüttenpalastu morati izdvojiti prosječno 69 eura, a na raspolaganju je i šarmantan bar, salon za druženje i sauna, dok mladi umjetnici slobodno mogu izlagati svoje radove u prostoru ovog hotela s jako dobrom pričom.
 
Hüttenpalast Berlin  
Hüttenpalast Berlin  
Hüttenpalast Berlin  
Hüttenpalast Berlin  
Hüttenpalast Berlin  
Hüttenpalast Berlin  
Hüttenpalast Berlin  
M.M.
photos: Hüttenpalast
Objavljeno: 09.01.2015. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p